Sådan Forstørres Din Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forstørres Din Mave
Sådan Forstørres Din Mave

Video: Sådan Forstørres Din Mave

Video: Sådan Forstørres Din Mave
Video: Måltidsmærket - Sådan læser du råvareoversigten 2024, April
Anonim

Normalt forårsager spørgsmålet om, hvordan man bliver bedre og øger lydstyrken, forvirring i dag - når alt kommer til alt hører man kun om kostvaner, der sigter mod at tabe sig. Der er dog faktisk ikke så få mennesker, der er undervægtige.

Sådan forstørres din mave
Sådan forstørres din mave

Instruktioner

Trin 1

Tro ikke den almindelige myte om, at jo mere du spiser, jo hurtigere bliver du bedre, især hvis du læner dig på kager og bagværk. Tynde mennesker har et hurtigt stofskifte, så en stor mængde mad har simpelthen ikke tid til at fordøje. Faktisk skal du spise så meget som kroppen kræver, så du ikke får maveproblemer i stedet for attraktiv rundhed. Ernæringseksperter anbefaler at spise på samme tid tre gange om dagen. Dele skal være tilstrækkelige til at tilfredsstille din sult, men ikke enorme.

Trin 2

Tynde mennesker klager ofte over manglende appetit, hvorfor de er begrænset til et måltid om dagen. For at stimulere appetitten er det nyttigt at drikke et glas vand eller juice et kvarter før måltiderne for at spise krydret eller eksotisk snacks.

Trin 3

For folk, der ønsker at tage på i vægt, kan en diæt med protein-kulhydrat anbefales, hvor omkring 45 procent er afsat til kulhydrater, tredive procent til fedt og 25 procent til protein. I tilfælde af at det ser ud til at du bruger mindre fedt, drikker kefir eller mælk med en høj procentdel af fedt.

Trin 4

Kyllingekød kan anbefales til opbygning af muskelvæv. Glem ikke, at din opgave ikke er at øge maven på grund af fedtaflejringer, men at tage på i vægt på grund af dannelsen af muskelmasse. På trods af at slik er en fremragende leverandør af kulhydrater, bør de ikke misbruges selv af de tynde for ikke at forstyrre fordøjelsesprocesserne.

Trin 5

Og selvfølgelig skal der lægges særlig vægt på fysisk træning, som ikke bør være udmattende. Det bedste program for dig er det, der hjælper med at fordele kalorier jævnt i kroppen. Dette kan være svømning, yoga eller endda regelmæssige morgenøvelser.

Trin 6

Du er nødt til at arbejde med dine nedre mavemuskler. Dette kan gøres ved at hæve bækkenet fra en liggende stilling. Bækkenet skal rives af gulvet. Hofterne bevæger sig mod brystet.

Trin 7

De skrå mavemuskler skal pumpes. Udfør vridningsbevægelser, mens du ligger på ryggen. Når du udfører en sådan øvelse, kommer det ene skulderblad først fra gulvet, ifølge denne bevæger den ene del af brystet sig til det modsatte lår. Ved at løfte din overkrop uden at vride, træner du også dine skråstillinger. Laterale torso bøjninger vil gøre.

Trin 8

Øvre del af maven er dagens tredje opgave. For at gøre dette, mens du ligger på ryggen, skal du løfte din overkrop. Skulderbladene løftes fra gulvet, ribbenburet bevæger sig mod hofterne

Anbefalede: