Hvordan Kan Du Udskifte Håndvægte Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Kan Du Udskifte Håndvægte Derhjemme
Hvordan Kan Du Udskifte Håndvægte Derhjemme

Video: Hvordan Kan Du Udskifte Håndvægte Derhjemme

Video: Hvordan Kan Du Udskifte Håndvægte Derhjemme
Video: 5 Cheap & Easy DIY Dumbbell Ideas | Joanna Soh 2023, Marts
Anonim

I dag har næsten ethvert hjem sportsudstyr - håndvægte, vægtstænger, pandekager, og nogle har endda motionscykler. Men der er situationer, hvor der ikke engang er et simpelt velkendt sportsudstyr. Fortvivl ikke - eksperter siger, at f.eks. Håndvægte og vægte let kan udskiftes med improviserede midler.

Hvordan kan du udskifte håndvægte derhjemme
Hvordan kan du udskifte håndvægte derhjemme

I håndvægte og kettlebells er det vigtigste, vægt, ikke deres form. Ja, de er lavet til at passe komfortabelt i hånden. Men alligevel, hvis de ikke er ved hånden, vil det ikke være svært at finde en passende erstatning for dem efter vægt.

Sådan udskiftes håndvægte

Eksperter siger, at håndvægte let kan udskiftes med almindelige bøger. For at gøre dette er det nok at samle tungere volumener, og du kan roligt starte klasser. Desuden er det ikke svært at finde en tung bog i næsten ethvert hjem. Dette skyldes, at flertallet endnu ikke er skiftet til elektronisk læsningstilstand og ofte har flere tykke og tunge ordbøger derhjemme.

Når du vælger bøger til at opbygge muskler, skal du være forsigtig. Når alt kommer til alt er der altid en risiko for, at publikationen er værdifuld. Og i dette tilfælde er det bedre ikke at eksperimentere, prøv at lede efter noget mere almindeligt.

Det er sandt, at man skal huske på, at et sådant værktøj ikke er universelt, tk. det er ikke særlig praktisk under træning at holde en bog eller endda flere i hånden og samtidig forsøge at udføre squats, bøjninger, sving osv. Derfor er vi nødt til at dvæle ved små muligheder. Og fordelene ved sådanne er ikke så meget.

Alternativt kan håndvægtene udskiftes med almindelige plastflasker. Og det ville være at foretrække frem for at låne bøger. For det første er de mere behagelige i form og tættere på håndvægte. For det andet er det lettere at justere vægten i dem.

For at få plastflasker til at blive en slags håndvægte er det nok at fylde dem med vand eller sand, afhængigt af hvor meget vægt du har brug for til træning. Så for begyndere i fitness er en beholder til en halv liter eller en liter egnet. For dem, der har praktiseret klasser i gymnastiksalen i lang tid, er det bedre at vælge flasker på 1, 5-2 liter.

Du kan også bruge almindelige mursten som håndvægte. Men her skal du være forberedt på, at de kan smuldre, støve og generelt ikke passer særlig godt i dine hænder. Hvis der overhovedet ikke er nogen muligheder, kan du bryde murstenene i halvdele - i det mindste vil det være mere praktisk at holde dem.

Husk, at mursten er et ret let snavset materiale. Derfor anbefales det, inden du starter en træning, at pakke dem ind i cellofan eller en klud. Ellers risikerer du at blive gulvet og beskidt dig selv efter træning.

Hvad man skal overveje

Naturligvis skal du forstå, at dette er en tvungen foranstaltning, og simpelthen hjælper dig med at holde dig i form i situationer, hvor det udstyr, du er vant til, ikke er til rådighed. Eksperter foreslår dog at finde en vej ud. For eksempel kan du købe et ekstra sæt håndvægte og sætte dem i bagagerummet på din bil. Så han vil altid være lige ved hånden.

Hvis dette ikke er muligt, så prøv at finde ud af, hvor du kan leje udstyr. Som en sidste udvej kan du købe brugt udstyr - det koster meget mindre end nyt.

Populær af emne.