Hvordan Man Laver En Aksel

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Aksel
Hvordan Man Laver En Aksel

Video: Hvordan Man Laver En Aksel

Video: Hvordan Man Laver En Aksel
Video: Aksel viser os hvordan man laver bakflip 2024, April
Anonim

Springet skylder sit navn til den norske kunstløber Axel Paulsen. Dette smukke element er det mest almindelige i skøjteløbsprogrammer. Det tager mere end en dag med hård træning at lære at gøre det.

Hvordan man laver en aksel
Hvordan man laver en aksel

Er det nødvendigt

  • - kunstskøjteløb
  • - muligheden for at besøge skøjtebanen
  • - måske en træner.

Instruktioner

Trin 1

Kunstskøjteløb betragtes som en af de mest traumatiske sportsgrene. Derfor er det meget sikrere at søge hjælp fra en coach, der hjælper dig med at mestre denne virksomheds forviklinger.

Trin 2

I øjeblikket bruger skatere enkelt-, dobbelt- og tredobbelt aksel i deres programmer. Der er også det såkaldte halvdrejningsspring, der udføres på samme måde som akslen, hvis vi overvejer metoden til frastødning.

Trin 3

Selvfølgelig skal du lære at udføre akslen gradvist og starte med et crossover-spring. Forskellige teknikker og teknikker anvendes i træningen. En grundig udarbejdelse af hvert element i springet udføres, film vises (speciel optagelse i ramme-for-ramme-tilstand). I den indledende fase af træningen styres og bevæges hver skaterbevægelse automatisk.

Trin 4

For at udføre springet kræves en kraftig startkørsel med en hastighed på ca. 5 m / s. Så skal du foretage en overgang for at forberede dig på push. Her er det vigtigt at udarbejde en stabil kropsposition inden selve skubbet for at forhindre sænkning af hovedet, bøjning, bortførelse af bækkenet og besvær.

Trin 5

At passere og glide på joggingfoden bør ikke ændre kropsbevægelsens retning. Dette er et ret tungt krav, siden Ellers forstyrres balancen i det rene og ryk, og springet fungerer simpelthen ikke.

Trin 6

Det rigtige valg af metoden til oprettelse af den indledende rotation hjælper med at mestre rykket i akslen, hvilket undgår mulige fejl.

Trin 7

Lær flere stopmuligheder. Med en tandstopper "ruller" ryggen på løbebenet, der bryder væk fra isoverfladen, over tænderne. Ribstopperen antager, at ryggen på støttebenet, der drejer i forhold til glideretningen, "skraber" isen med den forreste overflade af den ydre ribbe. Eksperter er enige om, at det for en vellykket udførelse af akslen er vigtigt at være i stand til at kombinere disse to stopmetoder. Det er optimalt, når ribbenstopperen effektivt bliver til en tandstopper.

Trin 8

Vær opmærksom på, at du skal have en god kontrol over enhver metode til at stoppe bevægelse. Dette er vigtigt for at foretage det krævede antal drejninger under flyvningen. For eksempel kræver en dobbeltaksel mere indledende rotation. Når det udføres af skatere, bruges ofte en kant eller en kombineret prop.

Trin 9

For at mestre springteknikken koordineres stopbevægelsen i øjeblikket med at skubbe, dreje skuldrene og svinge lemmerne. Finpudse din svingteknik med specielle motionsøvelser. De giver dig mulighed for at forbedre banerne for tyngdepunktene. Brug vægte op til 1 kg, når du mestrer øvelserne.

Trin 10

En anden opgave med simuleringsøvelserne er at lære at bremse hurtigt, når du svinger. I begyndelsen af mestring af springet skal man lære at kontrollere rigtigheden af bevægelsesbanerne. Først da kan du begynde at træne bremsehastigheden.

Anbefalede: