Sådan Går Du På Ski Op Ad Bakke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du På Ski Op Ad Bakke
Sådan Går Du På Ski Op Ad Bakke

Video: Sådan Går Du På Ski Op Ad Bakke

Video: Sådan Går Du På Ski Op Ad Bakke
Video: Classic Nordic Skiing Uphill: Get a Stronger Kick! 2024, Kan
Anonim

Skiløb er en effektiv sportsøvelse og god sjov i vintersæsonen. Men for at nyde skiløb anbefales det at mestre nogle grundlæggende regler, for eksempel hvordan man klatrer et bjerg.

Sådan går du på ski op ad bakke
Sådan går du på ski op ad bakke

Er det nødvendigt

  • - stå på ski;
  • - skivoks.

Instruktioner

Trin 1

Køb eller lej egnet sportsudstyr. Langrendski er bedst for op ad skiløb. Du kan vælge en særlig model, der er bedst egnet til skøjteløb. Normalt er sådanne ski kortere end normalt med ti til tyve centimeter. Vælg også en salve, der passer til vejret. Dette er vigtigt, når man krydser flade områder, men manglen på en passende salve kan især mærkes, når man går op ad bakke.

Trin 2

Lær at skate. Det er bedst at træne på et fladt område med tæt overflade, for eksempel på et bredt spor. Et smalt spor fungerer ikke for dette. Denne bevægelsesmetode adskiller sig ved, at selve ski ikke er parallelle med hinanden, men krydser hinanden i en vinkel. I dette tilfælde overføres vægten skiftevis til det ene eller det andet ben. Sticks skal også bruges aktivt til at øge hastigheden.

Trin 3

Prøv at bestige en lille bakke ved hjælp af dine skøjteevner. Hvis du accelererede nok på det forrige trin af sporet, kan du fortsætte med at bevæge dig på den måde, der er angivet ovenfor. Hvis ikke, gå op og omarrangere skiene i en vinkel som i et skøjteløb. I dette tilfælde glider du ikke tilbage, da kanten af skien, som du omarrangerer, ligger an mod skien på støttebenet.

Trin 4

Hvis du ikke er i stand til at klatre som beskrevet ovenfor, skal du dreje sidelæns og placere dine ski igen, som om du klatrede op i et ujævnt terræn med afsatser, såsom en trappe. Således vil du også være beskyttet mod at rulle tilbage. Denne metode tager længere tid end skøjteløb og er velegnet til dem, der lige er begyndt at stå på ski.

Anbefalede: