Hvad Er Fitness

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Fitness
Hvad Er Fitness

Video: Hvad Er Fitness

Video: Hvad Er Fitness
Video: BEGYNDER GUIDE TIL FITNESS 2024, Kan
Anonim

Fitness handler ikke kun om at holde sig i form. Dette er sund kost og at opgive dårlige vaner. Enhver form for fitness styrker kroppen og forbedrer dit udseende.

Hvad er fitness
Hvad er fitness

Instruktioner

Trin 1

Fitness er ikke kun visse typer fysiske øvelser, men også praktisk taget en hel videnskab, der beskæftiger sig med dannelsen af mekanismerne for menneskelig motorisk aktivitet og de særlige egenskaber ved dens indflydelse på kroppen. Grundlaget for fitness er viden fra anatomi, fysiologi, fysik, kemi, psykologi. Alt dette har til formål at øge træningens effektivitet, forbedre indikatorerne for styrke, udholdenhed og fleksibilitet som et resultat af konstant træning. Den grundlæggende effekt af fitness er aktivering af anabolisme (akkumulering af plastiske stoffer, hvorfra kroppens væv dannes) såvel som akkumulering af energistoffer, der giver vital aktivitet.

Trin 2

Dans er smukt og inspirerende og også meget givende. Vinteren slutter, hvilket betyder, at der er mindre og mindre tid til at forberede sig på den varme sæson. Dans hjælper ikke kun med at holde sig i form, men hæver også selvværd. Det føderale netværk af fitnessklubber X-Fit tilbyder at slippe af med ekstra pund og genoplade med forårspositiv gennem en af dens mest populære retninger - Dance Mix-danseprogrammet.

Billede
Billede

Dance Mix er en slags danserobic, hvor lektioner er baseret på forskellige dansestilarter, inkluderer deres individuelle elementer og endda hele bundter. Programmet kombinerer sådanne brændende stilarter som Lady's class, House, Dancehall, R'n'B, Go-Go, Latino, Strip, Hip-Hop, Waacking, Vogueing og Tecktonik. Dance Mix-formatet samler alle typer af moderne koreografi, inklusive street styles.

Trin 3

Dance Mix giver dig mulighed for at træne hele kroppen og giver en afbalanceret belastning på alle muskelgrupper. Det er et unikt program for alle fitnessniveauer, der udvikler en følelse af rytme, koordination af bevægelser og udholdenhed. Hver træningsdeltager efter sessionen får garanteret et gebyr for livlighed og godt humør.

”Det gode ved dans er, at det hjælper dig med at nå forskellige træningsmål til din fornøjelse. Dette er vægttab og dannelsen af kropslindring og en stigning i den generelle tone og udviklingen af koordination og selvfølgelig følelsesmæssig lindring, som er så relevant i vores tid - siger Ruslan Panov, ekspertmetodolog og koordinator af gruppeprogrammerne i det føderale netværk af fitnessklubber X-Fit. - Der er ingen begrænsninger her - hverken alder eller af sundhedsmæssige årsager. Fra et fysiologisk synspunkt giver belastningen på kroppen ved bevægelser i en intervaltilstand (reduceret intensitet under træning og øget intensitet under løb) sammen med dannelsen af motoriske færdigheder, en forbløffende effekt i at nå fitnessmål."

Billede
Billede

Trin 4

Dans udvikler en bevægelseskultur. Alle, der nogensinde har deltaget i Dance Mix, bemærker, at de er blevet bedre i stand til at føle deres krop. Det vinder ikke så meget muskelmasse, da det bliver funktionelt, mobilt, erhverver plasticitet og lethed. Selvom dansetræning ikke løser problemet med fysisk rehabilitering, er det også et effektivt værktøj til kropsorienteret terapi. Få en smag af indre frihed med Dance Mix: X-Fit indstiller rytmen - du nyder bevægelsen og lærer at kontrollere din krop.

Trin 5

X-Fit er den største føderale kæde af internationale fitnessklubber inden for premium- og business class-segmenterne i Rusland. En af de tre ledere i den indenlandske fitnessindustri.

Historien om X-Fit begyndte i 1991, da en af de første private tennisklubber i Rusland blev åbnet i Moskvas Lianozovo-park. Det var et unikt projekt for sin tid, baseret på de gamle engelske traditioner med elite klubrekreation. Tennisklubben blev hurtigt populær blandt mennesker, der værdsætter atmosfæren af hygge og komfort, som forstår fordelene ved en sund livsstil.

Fem år senere dukkede det første fitnessstudio op ved siden af tennisklubben, som blev basen for den fremtidige fuldgyldige, ultramoderne fitnessklub med X-Fit-poolen i Altufevo. Den videre udvikling af netværket var hurtig: I 2005 arbejdede fem klubber, herunder en regional, allerede under X-Fit-mærket, og i 2010 - 19 fitnesscentre i hovedstaden og de store russiske byer. I dag inkluderer det føderale netværk mere end 80 fitnessklubber i Moskva, Kazan, Voronezh, Volgograd, Rostov ved Don, Samara, Novosibirsk, Krasnodar, Nizhny Novgorod, Perm og andre byer.

Virksomheden opererer på markedet under to mærker: kunder kan vælge X-Fit klubber i fuld størrelse med et areal på mere end 2.500 m2 eller klubber i det demokratiske Fit-Studio-format. I øjeblikket er over 350 tusind mennesker medlemmer af X-Fit fitnessklubber over hele landet.

Trin 6

I 2015 patenterede kæden Smart Fitness-systemet af gennemprøvede metoder udviklet af virksomhedens eksperter, som er grundlaget for alle X-Fit træningsprogrammer. I september 2017 blev systemet opdateret og genstartet - Smart Fitness vol. 2.0 er gyldig i alle fitnessklubber i kæden. Virksomheden har etableret og driver X-Fit PRO-fakultetet, der inkluderer flere dusin uddannelsesprogrammer for fagfolk i fitnessbranchen og et bredt publikum.

X-Fit har mere end halvtreds prestigefyldte priser, priser, eksamensbeviser og ærebeviser. Blandt dem: i 2017 blev et netværk af fitnessklubber pristager for Sport- og Rusland-prisen inden for sport og støtte til sund livsstil ved nominering af den bedste innovative fitnessklub; forretningspris for offentlig aktivitet "Bedst i Rusland / Best.ru" - ifølge resultaterne fra 2015 blev X-Fit-kæden anerkendt som den bedste i kategorien "Netværk af sportsklubber"; "Moskva iværksætter - 2016" og "Moskva iværksætter - 2015" i kategorien "Den bedste kæde af fitnessklubber i Moskva"; "Moskva iværksætter - 2014" i kategorien "Tjenester inden for sport"; "Årets person - 2011" i nomineringen "Til oprettelse af det største netværk af fitnessklubber" ifølge RBC; Årets iværksætter 2010 i kategorien Services af Ernst & Young; eksamensbevis fra Moskvas regering "Moskva-iværksætter" i kategorien "Medicin, fritid, sport og sundhedstjenester"; den første russiske pris inden for skønhed og sundhed "Grace"; Grand Prix "Bedste Networked Fitness Center" og mange andre.

Billede
Billede

Trin 7

Der er mange populære fitnessområder. Tilbage i 80'erne i det sidste århundrede blev aerobic udbredt, hvor åndedrætsøvelser organisk kombineres med øvelser for forskellige muskelgrupper. Typerne af aerobic er som følger: - klassisk aerobic (baseret på gentagelse af forskellige dansebevægelser) - slide aerobic (udført på et glidebane) - step aerobic (udført på en platform - trin) - power aerobic (ved hjælp af træningsudstyr og sportsudstyr); - vandaerobic (undervisning finder sted i poolen og er velegnet til alle, uanset den oprindelige fysiske form).

Trin 8

I de seneste årtier er følgende typer fitness hurtigt blevet populær ikke kun i udlandet, men også i SNG: - stripplastik og stripdans (udvikler fleksibilitet og evnen til at bevæge sig plastisk) - formgivning (inkluderer ikke kun øvelser rettet mod ved kropsformning, men også en særlig diæt) - kaplanetik (gymnastik med "ubehagelige" stillinger, hvor muskelgrupper er involveret, som ikke er udviklet af andre metoder) - Pilates (træning for presse og rygmuskler; alle øvelser er udført på specielle trænere) - bodyflex (øvelser til spænding og strækning af muskler, hvor alle kroppens væv er mættet med ilt) - mave dans (hjælper med at justere figuren og udvikle intime kvindelige muskler) - kropsballet (kombinerer elementer fra aerobic og dans) - yoga (sæt af øvelser, der først og fremmest er rettet mod at opnå indre harmoni; øger udholdenhed og forbedrer kroppens fleksibilitet) - kompleks T-tapp (gymnastik, der hjælper kvinder efter 30 år med at find det samme form).

Trin 9

Fitness kan også være det generiske navn for nogle typer bodybuilding (kondition, atletisk kondition osv.). Kun absolut raske mennesker kan gøre det, da fitness i denne forstand er en konkurrencedygtig sportsdisciplin.

Trin 10

For at effekten af træning skal være håndgribelig, er det nødvendigt at træne regelmæssigt og konstant overholde et bestemt trænings- og ernæringssystem. Det maksimale resultat fra fitnessklasser kan opnås ved en konstant ændring af aktiviteter, fordi takket være dette får forskellige muskelgrupper en belastning, som hjælper med at aktivere processerne med anabolisme og stofskifte (stofskifte), hjælper med at forbrænde overskydende fedt hurtigere og opretholde kroppen i fremragende fysisk form.

Anbefalede: