Hvad Er Et Løbebånd Til?

Hvad Er Et Løbebånd Til?
Hvad Er Et Løbebånd Til?

Video: Hvad Er Et Løbebånd Til?

Video: Hvad Er Et Løbebånd Til?
Video: Funny gym video or what is a treadmill for ??? 2024, April
Anonim

Det ser ud til, hvad kunne der være bedre end at jogge på stadion eller i den nærmeste park med din yndlingsmusik i dine hovedtelefoner? Imidlertid antyder løbebåndets popularitet, at mange foretrækker at træne på det.

Hvad er et løbebånd til?
Hvad er et løbebånd til?

Cardio træning er vigtig for alle, der ønsker at tabe sig, og de træner også udholdenhed. Det anbefales at træne på kardiovaskulært udstyr hver dag i mindst en halv time. Disse inkluderer: løbebånd, elliptisk træner, stepper, motionscykel, aerobic-klasser.

Desværre har ikke alle muligheden for at løbe på gaden: der er ingen stadioner i gåafstand fra hjemmet, og du skal komme til den nærmeste park med transport. En løbebånd er en fremragende løsning i dette tilfælde. Dens plus er, at du ikke er afhængig af vejret udenfor, og du vil ikke være doven med at dyrke sport, fordi det er koldt. At have et løbebånd derhjemme giver dig mulighed for at kombinere sport og se dit yndlings-tv-show eller din film, hvilket vil være nyttigt i lyset af total mangel på tid.

Moderne løbebånd giver dig mulighed for at ændre den hastighed, hvormed du kører; deres display viser antallet af forbrændte kalorier og køretiden. Derudover er de udstyret med specielle enheder, der viser pulsen under jogging. Den maksimalt tilladte puls beregnes ved hjælp af formlen: 220 minus personens alder i år. Begyndere anbefales ikke at overskride markeringen over 60-70% af den maksimale puls, fortsætter 70-80%, avanceret - 80-90%.

Ud over hastighed har løbebånd en sådan indikator som stigningsniveauet - det giver dig mulighed for at skabe effekten af at løbe op ad bakke. Du kan indstille et træningsprogram på løbebåndet baseret på dit konditionsniveau, vægt og træningstype.

Hvis du går i gymnastiksalen, skal du inkludere løbebånd med hver træning. Det er bedst at afslutte lektionen med en løbetur på 15-20 minutter eller hurtig gang med en let hældning. Derudover er løbebåndet godt til at komme i gang: en kort 10-minutters belastning i begyndelsen af en træning er tilstrækkelig, så kan du starte styrkeøvelser.

Anbefalede: