Træningsfunktioner Om Sommeren

Træningsfunktioner Om Sommeren
Træningsfunktioner Om Sommeren

Video: Træningsfunktioner Om Sommeren

Video: Træningsfunktioner Om Sommeren
Video: MHF4U Advance Functions Grade 12 Introduction Anil Kumar Summer Class Lesson 1 2024, April
Anonim

Når temperaturen uden for vinduet stiger over 30 grader, er det meget vigtigt at tage dette i betragtning ved regelmæssig træning. Det er værd at revidere tilstanden og indlæse. Dette skyldes det faktum, at der med en stigning i temperatur og stress på kroppen ikke kun kan være dehydrering, men også varmeslag.

Træningsfunktioner om sommeren
Træningsfunktioner om sommeren

Med øget stress på kroppen begynder en person at svede, og hvis sved ved en gennemsnitstemperatur køler overfladen af kroppen og fordamper normalt, så sker det ikke i varmen. Og resultatet er en stigning i kropstemperatur og hjertebanken.

Eksperter siger, at træning på en sommerdag kan føre til dobbelt så meget væsketab som at træne på andre tidspunkter af året. Og hvis det på dette tidspunkt er at reducere væskeindtag, er det meget let at få hedeslag, efterfulgt af et fald i energi og tab af styrke. Varmeslag er overophedning af kroppen, hvilket er en konsekvens af kroppens manglende evne til at afkøle sig selv. Det begynder med en svigt i normal funktion, nemlig på grund af en lav procentdel af væske i kroppens celler. En person holder op med at svede, og der opstår et spring i temperaturen. Det skal bemærkes, at hos atleter er der en type hedeslag, hvor sveden ikke stopper, kropstemperaturen stiger, og bevidsthedstilstanden ændres.

Du kan kontrollere din tilstand ved hjælp af almindelige skalaer. Du skal bare veje dig selv før og efter træning. Dette vil være en indikator for kroppens vandtab. Nogle eksperter foreslår at tilføje glycerol til drikken 30 minutter før træning, hvilket gør det muligt for nyrerne at bevare væske. Og du skal heller ikke sprøjte dig selv med vand, men du skal bare drikke det og derved køle kroppen.

Billede
Billede

Skift til sommertræningsplanen skal du genvælge belastningen. Du skal altid starte med en lille mængde motion for at give din krop en chance for at genopbygge. Som regel har kroppen tid til at genopbygge sig om to uger. Det anbefales gradvist at tilføje belastningen. Undervisningen skal afholdes om morgenen, når luften endnu ikke er varm. Og til træning anbefales det at vælge tøj, der dræner væske.

Anbefalede: