Hvad Er Cyklus

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Cyklus
Hvad Er Cyklus

Video: Hvad Er Cyklus

Video: Hvad Er Cyklus
Video: Den menstruelle cyklus (Original: The Menstrual Cycle - Narrated 3D Animation) 2024, Kan
Anonim

Cyklus er en moderigtig og relativt ny retning i fitness, som giver dig ikke kun mulighed for at træne effektivt, forbrænde kalorier, men også tryllebinder dig følelsesmæssigt. Sandt nok er denne type fitness ikke egnet til alle, da den har medicinske kontraindikationer. Derudover kræver cykling god fysisk kondition.

Hvad er cyklus
Hvad er cyklus

Essensen af cykeltræning

Navnet "cyklus" kommer fra det engelske ord cyklus, hvilket betyder "cykel". Denne form for fitness lever op til sit navn. Træning finder sted på specielle motionscykler med brandmusik og foran en stor skærm. Det viser terrænet, som er "overvundet". Det kan være et bjerglandskab, havet, maleriske bakker. Et sådant følge oprettes for at distrahere fra belastningens sværhedsgrad og give dig mulighed for at føle spændingen.

Tro mig, der er noget at distrahere fra: denne træning indebærer en virkelig hård belastning. Cyklus betragtes som ekstrem fitness, fordi ikke alle kan træne sådan. Derfor er cykling mere velegnet til dem, der har et godt helbred og en allerede tilstrækkelig trænet krop, men selv sådanne mennesker er helt udmattende træning.

Dog varierer cyklusniveauer i vanskeligheder, og du kan begynde at øve, selvom du ikke betragter dig selv som en seriøs atlet. Det er bydende nødvendigt at gennemgå konditionstest inden træning. I gode klubber, hvor trænere ikke er ligeglade med klienternes sundhed, er dette et must. Hvis du ikke tilbydes nogen test, er det bedre at finde en anden klub til din egen skyld. Hvis du har hjerteproblemer, kneskader eller en disposition for visse bensygdomme, er det bedre at afstå fra at cykle.

Cykeltræning har kontraindikationer, herunder hypertension, højt eller lavt blodtryk, hjerte-kar-sygdomme.

Første cyklus træning

Når du kommer til træning for første gang, skal du ikke straks straks tage den sværeste belastning, selvom du er en erfaren atlet eller virkelig vil tabe dig. Det forkerte valg af belastning er en almindelig fejl blandt dem, der hurtigt vil tabe sig. Så træning ikke er skadelig, væn din krop gradvist til belastningen. For at komme i gang skal du lære den korrekte vejrtrækningsteknik samt placeringen af arme og ben, når du udfører øvelser, der udføres mens du sidder og står. En fitnessinstruktør yder hjælp, hvis det er nødvendigt.

Hvor meget har du brug for at træne

Cykeltræning anbefales flere gange om ugen. Den bedste mulighed er tre gange om ugen. Ved denne frekvens vil cykeltræning være mest gavnlig og give den maksimale effekt. Talrige anmeldelser på fora for kvinder og piger, der allerede har nydt denne form for fitness, bekræfter dette igen.

Cykeltræning giver synlige resultater om 1, 5-2 måneder. Sike-aerobic giver dig mulighed for at opnå ideelle kropskonturer hurtigere end mange andre former for fitness.

For at varme kroppen op inden træning kan du lave cardio: for eksempel gå på et løbebånd og gå på det i et hurtigt tempo i 10-15 minutter. Husk at strække dig efter din cyklus.

Anbefalede: