Sådan Vikles En Gymnastikbøjle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vikles En Gymnastikbøjle
Sådan Vikles En Gymnastikbøjle

Video: Sådan Vikles En Gymnastikbøjle

Video: Sådan Vikles En Gymnastikbøjle
Video: Viral TikTok Tortilla Wrap Hack | How to Make the Viral TikTok Breakfast Quesadillas 2024, Kan
Anonim

Rammen er et af objekterne i rytmisk gymnastik, der kan dekoreres alene, samtidig med at gymnastens trikot giver en harmonisk tilføjelse. Derudover reducerer vikling af rammen betydeligt deformation og bliver mere stiv.

Sådan vikles en gymnastikbøjle
Sådan vikles en gymnastikbøjle

Instruktioner

Trin 1

Du kan bruge selvklæbende tape (oracal) eller endda indpakningspapir til indpakning af rammen. Oraklet er bedre, fordi det allerede er på klæbende basis, derfor vil det være mere bekvemt og hurtigere for dem at pakke bøjlen.

Trin 2

Skær oraklet i strimler. Materialet på bagsiden er allerede markeret, hvilket letter dit arbejde i høj grad.

Trin 3

Vælg bredden på strimlerne på en praktisk måde. Men det bør ikke overstige to centimeter, da viklingen vil være vanskelig på grund af udseendet af små folder. Bedre stop ved en centimeter.

Trin 4

Vælg strimlernes længde, så der ikke er problemer under vikling på grund af at den frie del smides gennem din bøjle. Det er mest praktisk, hvis længden ikke overstiger 1,5 centimeter.

Trin 5

Gå nu direkte til viklingen. Der er ikke noget kompliceret her, du skal bare fylde din hånd lidt. Tag den udskårne strimmel og skræl den klæbrige del af bagpapiret af.

Trin 6

Tag din bøjle, og læg den færdige strimmel i en vinkel med objektets krop, mens du holder den med tommelfingeren.

Trin 7

Med din frie hånd skal du begynde at indpakke bøjlen af bøjlen, mens du opretholder den valgte vinkel. Overlapp den forrige strimmel med halvdelen, og træk båndet, så der ikke er folder og luftspalter. Hvis der alligevel er dannet lag og folder, så spol strimlen tilbage og lim den igen.

Trin 8

Når du har limet bunden helt, skal du gå ind for yderligere kantning. Det hele afhænger udelukkende af din fantasi. Du kan skære stiliserede flammer, regelmæssige striber eller enhver overgang og indviklede mønstre fra filmen i en anden farve.

Trin 9

Sørg for at pakke den ekstra kant med gennemsigtigt papirbånd, da det er det, der har tendens til at skrælle oftere end viklingens hovedlag.

Anbefalede: