Hvordan Man Bygger Muskler: Program

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler: Program
Hvordan Man Bygger Muskler: Program

Video: Hvordan Man Bygger Muskler: Program

Video: Hvordan Man Bygger Muskler: Program
Video: 3 Grunner Til At Du Ikke Bygger Muskler og Blir Sterkere 2024, Kan
Anonim

En bølge af muskeloprør bare fejede verden. Din krops sundhed og skønhed er blevet et af de diskuterede emner, speciel ernæring er dukket op, og træningsrummet er overfyldte med mennesker. Der er mange hemmeligheder ved at opbygge muskler.

muskel
muskel

En af de mest almindelige fejl, begyndere laver, når de bygger muskler, bruger for meget vægte. Et par nyttige tip - du skal kun træne med en sådan masse, der svarer til en bestemt persons fysiske kondition. Du bør heller ikke jage store vægte ved synet af nogen, der løfter mere. Hver person er forskellig, og han har brug for et særligt udvalg af øvelser og masse til træning.

Tilgange og vægt variation

Når du starter træning, skal du begrænse antallet af sæt. Du skal udføre mindst 3-4 sæt til hver øvelse. Hvis nogen er nybegynder og ikke er tilstrækkeligt opmærksomme på den korrekte pumpning af muskler, bør antallet af sæt holdes på et minimum (ca. to i hver øvelse), og løftene skal også udføres oftere og mere omhyggeligt. Selv et sæt pr. Øvelse vil være gavnligt. Efter to til tre uger skal du eksperimentere med antallet af sæt. Til startvægten skal du vælge en, der vil være meget lettere end den tilsigtede vægt, men samtidig skal den belastes musklerne. Du kan aldrig sige, hvilken vægt der er optimal for alle, så du bør bruge mindst en dag på at bestemme det optimale. Med tiden bliver vægtene lettere, og øvelserne bliver følgelig meget lettere. Derfor anbefales det at øge vægten i dette tilfælde.

Hvor ofte skal jeg træne

Hyppigheden af pumpning af individuelle muskelgrupper er den samme for alle, uanset personens professionalisme. Vigtigst er det, at en bestemt muskelgruppe skal trænes højst en gang om ugen. Dette gør det muligt for musklerne at hvile og vokse på samme tid. Gylden regel: Muskel vokser ikke under pumpning, men vokser under hvile efter træning.

Kompleks træning af muskelaggregatet

For forbedret træning anbefales det at pumpe to muskelgrupper i en træning. Nøglen her er at bestemme, hvilken muskelgruppe der bruger mest tid. Så det at pumpe skuldermusklerne tager dig et minimum af indsats og tid. Derfor kan de kombineres sikkert med en anden muskelgruppe. Ben er de mest tidskrævende, så du skal svinge dem individuelt. En vigtig anbefaling er også, at du udfører øvelserne - tryk på det, du har brug for i en træning.

Arbejdscyklus

Et nødvendigt punkt ved pumpning af muskler er, hvor lang tid det tager et bestemt sæt øvelser, der skal udføres. Denne periode tager normalt 4 til 6 uger. I slutningen af hver cyklus skal du tage en pause på 1-3 dage. Derefter skal du starte en ny cyklus. I løbet af den nye cyklus skal du ændre de øvelser, der blev udført før for en bestemt muskelgruppe.

Hovedanbefalingen er, at du skal bruge den vægt, der gør det muligt at udføre øvelsen korrekt og effektivt. Du skal også fokusere på form. Du behøver ikke forsøge at indhente alle i niveauet for, hvordan alle pumpes op i gymnastiksalen. For det første vil det ikke hjælpe, og for det andet vil målene ikke blive nået. Alt er godt i moderation, så du behøver ikke at udføre alle øvelserne på én gang. Først kan kun de første øvelser udføres.

Anbefalede: