Sådan øges Benhastigheden

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Benhastigheden
Sådan øges Benhastigheden

Video: Sådan øges Benhastigheden

Video: Sådan øges Benhastigheden
Video: Dk yoo punch og Impact ? dk yoo punch nuklear-dk yoo punsh 2024, Kan
Anonim

Hurtigløb er baseret på tre søjler: korrekt teknik, kraftfuldt skub, elastiske muskler. Uden ordentlig teknik vil du udføre mange unødvendige bevægelser, der vil bremse dit løb, et kraftigt skub giver dig mulighed for at skubbe hurtigt og skarpt ud, hvilket betyder at tage flere skridt i samme periode, og der er behov for elastiske muskler for at øge bredden af skridtet.

Sådan øges benhastigheden
Sådan øges benhastigheden

Er det nødvendigt

  • - høj platform;
  • - lav barriere
  • - stabil lodret støtte
  • - løbesko

Instruktioner

Trin 1

Stå på en platform, der er mere end 30 cm høj. Hop til jorden, træk dine ben til brystet, og spring så højt op med et tryk uden at stoppe på jorden. Hjælp dig selv ved aktivt at arbejde med dine hænder. Gå tilbage til platformen, og gentag øvelsen.

Trin 2

Stå med din højre side til en lav barriere (20-25 cm). Du kan bruge en trinplatform. Bøj dine ben let og spring med en skarp rykk over barrieren, så den er på din venstre side. Umiddelbart, uden at stoppe, skal du hoppe tilbage til startpositionen. Hvis du har styrke nok, så prøv at trække knæene op til brystet, når du hopper. Udfør forhindringsspring på hver træning efter løbteknikøvelser.

Trin 3

Plyometriske øvelser, der bidrager til udviklingen af magt i skubbet, inkluderer passage af en afstand ved at hoppe på det ene ben. Prøv at skubbe så hårdt som muligt, så springet er langt, hjælp dig selv ved aktivt at arbejde med armene.

Trin 4

Indarbejde interval, der løber ind i din træning. Sådan træning bidrager til udviklingen af særlig hastighedsudholdenhed. Essensen af intervalløb er at skifte langvarig acceleration med aktiv hvile. Rollen som aktiv rekreation spilles af jogging. Acceleration kan vare fra 50 til 2000 meter afhængigt af din kondition.

Trin 5

For at fremskynde dit løb er det ikke nok at træne bare kraften i sparket med dine fødder. En stigning i skridtlængde er også påkrævet. Forsøg ikke at forlænge din skridt kunstigt, dette vil føre til, at du ikke løber, men hopper. Et kraftigt skub forlænger automatisk flyfasen. Men din krop skal være klar til dette. Mangel på elasticitet i dine lår- og lægmuskler kan forhindre dig i at løbe hurtigt nok.

Trin 6

For at strække bagsiden af dit lår skal du ligge på ryggen. Løft dit højre ben op og kast et håndklæde over din fod. Træk låret mod kroppen. Mens du holder enderne på håndklædet med dine hænder, skal du prøve at rette dit ben ved knæleddet. Prøv at holde begge ben lige.

Trin 7

Stå sidelæns på en stabil støtte og tag fat i den med din hånd. Tag fat i anklen på det samme ben med den anden hånd og træk den tilbage og stræk musklerne på forsiden af låret. Hold ryggen lige. Bring dit knæ tilbage og træk hælen så tæt på din bagdel som muligt.

Anbefalede: