Skabelse Af Verden Ud Fra Yogaens Synspunkt

Skabelse Af Verden Ud Fra Yogaens Synspunkt
Skabelse Af Verden Ud Fra Yogaens Synspunkt
Anonim

Verdens skabelse … Fantastisk tema! Så hvordan startede det hele? Yoga fortæller os, at der er et bestemt urprincip. Han bærer navnet Absolut.

sotvorenie mira
sotvorenie mira

Det Absolutte har udtrykt sin vilje til at dukke op i en manifesteret tilstand, har udtrykt sin vilje til at skabe vores univers. Indtil det tidspunkt, skønt hvordan kan vi tale om en tid, hvor selve begrebet "tid" ikke eksisterede …

Axiomatikken i yoga siger, at "tid" blev skabt meget senere. I denne henseende kan vi ikke karakterisere den verden, der var dengang, vi kan ikke finde en beskrivelse for det Absolutte selv, da det var i en ikke-manifesteret tilstand, og der ikke var noget andet.

Superlogiske begreber, de er ikke altid lette for vores sind. Vi griber til hjælp fra aksiomer for i det mindste på en eller anden måde at forestille os at forestille os, hvordan vores sind er i stand til at gøre det!

Men for nu vil vi ikke dvæle ved dette, for nu taler vi om selve øjeblikket med universets oprettelse. Så det absolutte ønskede, som det siges i yoga, udtrykt sin vilje til at manifestere sig. Og dette var den allerførste manifestation af det, det var den første drivkraft i skabelsen af vores verden.

Det viser sig, at den allerførste ting, der skete, var Will! I yogiske afhandlinger siges det: "Det absolutte manifesterede viljen." Følgende sætning bruges: "Det absolutte sagde til sig selv" Lad mig være! " Du kan også finde ordlyden:”Må jeg være! Må jeg være mange!"

Således har det Absolutte udtrykt sin vilje til at manifestere sig. Først var der intet, derefter gik det absolutte over i den manifesterede tilstand. Igen er det værd at foretage et ændringsforslag her. Dette er ikke at sige, at "der var intet." Der var det absolutte, men det var i en ikke-manifesteret tilstand. Om denne tilstand kan vi sige, endda tænke lidt over dette. Alle disse beskrivelser angiver kun retningen for vores tanke med dig. Information til eftertanke, så at sige.

Og vi vil være i stand til at forstå, hvordan vores verden fungerer, at forstå universet ikke tidligere, end når vi fuldstændigt har passeret vores vej til selvkendskab. Men på en eller anden måde var den første manifestation af vores verden Will! Det er med viljen, at Raja Yoga inviterer os til at arbejde, at udvikle og bruge dette største instrument, som det absolutte har givet os.

Anbefalede: