Nordic Walking Er En Ny Trend I Sportens Verden

Nordic Walking Er En Ny Trend I Sportens Verden
Nordic Walking Er En Ny Trend I Sportens Verden

Video: Nordic Walking Er En Ny Trend I Sportens Verden

Video: fitness trend nordic walking 2022, December
Anonim

Hvad skal jeg gøre i den lange vinterferie? Mange mennesker bruger formålsløst i disse dage og fylder dem med computerspil eller ser monotone tv-programmer. Vil du tilbringe ti lange dage til fordel for din krop? Så er du nødt til at hente pinde og gå en tur!

Stavgang
Stavgang

Benyt chancen for at helbrede din krop med stavgang i den lange vinterferie. For nylig har det vundet popularitet over hele verden. Historien om oprindelsen af ​​en ejendommelig sport er rodfæstet i Finland. Det var finske skiløbere, der holdt deres kroppe i form i den varme årstid ved at gå med pinde og efterligne skiløb.

Resultatet af denne innovation var resultaterne af medicinsk forskning, der viste, at stavgang:

- fremmer vægttab

- udvikler musklerne i skulder og brystbælte;

- stabiliserer det kardiovaskulære systems arbejde

- normaliserer tarmfunktion

- styrker kroppens muskler

- forbedrer tonen.

Og vigtigst af alt er stavgang forbedrer humør og lindrer depression.

Sådan vælges pinde

Stavstokke kan købes i specialbutikken. Valget af størrelse udføres efter formlen: (højde i cm + højde på sålens sko i cm, hvor du vil gå) * 0, 68. Toppen af ​​pinden skal være udstyret med fastgørelsesbånd.

De første skridt

For første gang er en halv times gåtur nok. Prøv at observere din krop i løbet af de første dage. Udmatt dig ikke med for store belastninger, ellers forsvinder jagten meget hurtigt. Og resultaterne kan være skuffende. De første par dage bør gåtiden ikke overstige 45 minutter, og derefter hver fjerde gang kan tiden i den friske luft øges med fem minutter.

Bevægelsesteknik

Først skal du lave en lille opvarmning for at varme op og forberede dine muskler. Et par bøjninger, squats, stretching - og du kan bevæge dig.

Du er nødt til at gå roligt og samtidig kaste armen og det modsatte ben ud: højre arm og venstre ben og omvendt. Det er ikke nødvendigt at svinge armene stærkt, det er heller ikke nødvendigt at trykke tæt på kroppen. Kroppen vippes lidt fremad under stavgang for at reducere stress på rygsøjlen. Hånden hæver sig ikke over navlen. Åndedræt er gratis og jævn. For afslapning kan du lytte til rolig musik, men ikke tale mens du går. Mange går ture i grupper, så du bør gå jævnt uden at blande dig og generer hinanden.

Nordic Walking er den bedste grund til at komme ud af sofaen og starte et nyt liv, der ikke kun bringer glæde, men også sundhed.

Populær af emne.