Vores Verden. Er Han God Eller Dårlig?

Vores Verden. Er Han God Eller Dårlig?
Vores Verden. Er Han God Eller Dårlig?

Video: Vores Verden. Er Han God Eller Dårlig?

Video: Vores Verden. Er Han God Eller Dårlig?
Video: Александр Попов - Мысли вслух 2024, April
Anonim

Er vores verden virkelig god eller dårlig? Er det muligt entydigt at besvare dette spørgsmål? Eller det hele afhænger af, hvem der vil svare på det.

Nash mir. Ploh på ili horosh
Nash mir. Ploh på ili horosh

Vi blev alle født i denne verden, og vi opfatter det på en eller anden måde. Da vi stadig var små, blev vores verden lukket for de nærmeste mennesker. Disse var vores forældre og andre mennesker fra vores indre cirkel.

Så dukkede venner op i vores liv, og "vores verden" begyndte at udvide sig. Da vi modnede, var vores liv fyldt med forskellige begivenheder, nye mennesker og forskellige situationer dukkede op i det. Vi lærte, da vi modnede og begyndte at arbejde.

Og hvordan så vi verden omkring os hele denne tid? Vi opfattede verden på forskellige måder. Enten gik alt godt for os, og verden gjorde os glade, så noget fungerede ikke for os og forstyrrede os, og så mistede verden sine regnbuefarver. Det viser sig, at meget afhænger af vores opfattelse, af vores humør, af omstændighederne generelt, af en række faktorer, der periodisk ændrer sig. Det sker, at vores liv fremstår som en grå hverdag for os, og det sker, at en almindelig dag ses af os som en ferie.

For nogle er hele verden personificering af tristhed, og jo mere en person lever i den, jo mere tilbøjelig til skuffelse. En anden person vil sige nej, hele verden er fuld af lykke og glæde. Og nogen vil argumentere for, at verden er "stribet", og at en bølge af lykke vil blive fulgt af en bølge af ulykke. Nogen tænker simpelthen ikke og stiller ikke netop dette spørgsmål, "Hvordan er vores verden?"

Folks holdning til verden er stærkt påvirket af livsforhold, karakter og andre faktorer. Det er ikke for ingenting, at folk er opdelt i optimister og pessimister. Det viser sig, at meningerne kan være forskellige. Desuden begynder et af folket at påtvinge andre deres mening. Sådanne mennesker tror, at kun de har ret, og alle andre tager fejl.

Fra yogaens position må jeg sige, at vi ikke ved, hvilken slags verden! Han er ikke god, han er ikke dårlig. Hver person har sin egen verden, og alt er meget individuelt.

Anbefalede: