Vores Verden Er Et Spejl

Vores Verden Er Et Spejl
Vores Verden Er Et Spejl

Video: Vores Verden Er Et Spejl

Video: Vores Verden Er Et Spejl
Video: Поднимите лицо, стимулируя кости! Как удалить мешки под глазами и обвисание лба 2024, Kan
Anonim

Hvorfor et spejl? Fordi alt, hvad der sker i vores liv, og alt, hvad der omgiver os, er en afspejling af, hvad vi tænker, hvad vi gør, hvordan vi forholder os til verden. Hvordan fungerer denne mekanisme?

zerkalo
zerkalo

Hvis du blot beskriver denne mekanisme, kan du tegne en analogi med spejlrefleksion. Barnet kommer op til spejlet, laver forskellige grimaser og begynder derefter at smile eller roligt se ind i refleksionen. Hvordan opfører spejlet sig som svar?

Vi ved alle, at et spejl reflekterer alt, hvad der sker foran det. Og hvis vi anvender denne situation med et barn i leg til beskrivelsen af vores verden, så sker alt på samme måde, men af visse grunde vises refleksionen med en forsinkelse.

I eksemplet med et spejl vil en sådan situation se usædvanlig ud for vores opfattelse af verden. Manden nærmede sig spejlet, smilede, men refleksionen i spejlet reagerede ikke på nogen måde, forblev ligeglad. Utilfredshed blev reflekteret i ansigtet på personen, og spejlet begyndte på et tidspunkt at reagere, men svaret blev forsinket.

De der. det kan vise sig, at som svar på utilfredshed vil verden svare os med et smil, og som svar på et smil, tværtimod, vil det gøre et ansigt eller forblive neutral. Så sådanne forsinkelser er normen i "verdens opførsel".

På grund af dette viser det sig forvirring, en person bliver forvirret, det ser ud til ham, at verden er uretfærdig, eller at der ikke er visse regelmæssigheder, det ser ud til, at verden er mere som kaos end indbygget i en slags system.

Faktisk afhænger hvordan verden forholder sig til os, hvordan vi forholder os til verden. Og det viser sig, at vi selv skaber vores eget univers! Yoga fortæller os om dette verdensbegreb.

Hvis vi i det mindste i den første tilnærmelse forstår, hvordan denne mekanisme fungerer og lærer, hvordan vi anvender den i hverdagens virkelighed, kan vi forbedre vores liv betydeligt.

Hvornår vil dette ske? Ingen kan give et klart svar. Fordi vi i hvert enkelt tilfælde vil tale om en separat karmisk situation, det vil også afhænge af andre faktorer. Sådan for eksempel styrken af lyst og indsats og fra mange andre indikatorer, der ikke altid er indlysende.

Hvad kan vi gøre nu? Begynd at smile til verden!

At kende "loven om universets refleksion", vil være logisk. Før eller senere vil vores verden begynde at gengælde. Og du bør bestemt ikke antage, at verden er ekstremt vred og grusom. Dette er i det mindste ikke rationelt.

Det er bedre at bruge din energi til at transformere verden og ikke spilde den på fortvivlelse. Hvis en person er vant til at reagere refleksivt på, hvordan verden manifesterer sig, er det først ikke let at genopbygge. Du skal arbejde på dig selv. Arbejd med at øge din bevidsthed.

Men i fremtiden vil vi modtage vidunderlige frugter af vores handlinger! Vores verden bliver som vi ønsker at se den. Vores verden er hverken god eller dårlig. Vores verden er en refleksion! Hvad er budskabet, så er svaret.

Anbefalede: