Sådan Rodfæstes Vores Team

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rodfæstes Vores Team
Sådan Rodfæstes Vores Team
Video: Sådan Rodfæstes Vores Team
Video: Hvorfor slår krysantemum stiklinger ikke rod i efteråret? Hvad vil de? 2023, Februar
Anonim

Rooting for landsholdet i dit land, ønsker det sejre, glæde sig over dets succeser og forstyrrende fiaskoer er en helt naturlig adfærd for en borger, selv en der er meget langt fra sport. Dette gælder selvfølgelig fuldt ud for borgerne i Rusland. Og jo højere rang en sportsbegivenhed har, desto mere prestigefyldt er den, jo mere intens når fansens følelser. Samtidig bør man ikke lade følelser løbe over, antage en klart overdreven, usund form.

Sådan rodfæstes vores team
Sådan rodfæstes vores team

Instruktioner

Trin 1

Hvis der er en mulighed (fritid, økonomisk trivsel osv.), Skal du støtte holdet direkte til stadionet, hvor kampen finder sted. Og hvis vi ikke taler om et enkelt spil, men om en turnering, for eksempel det kommende europæiske fodboldmesterskab, så prøv at ledsage det hele tiden i turneringen. Den første del af mesterskabet afholdes i Polen, den anden - i Ukraine. Naturligvis vil en sådan escort kræve betydelige materielle omkostninger og registrering af rejsedokumenter til Polen, for i modsætning til Ukraine har du brug for et visum for at besøge dette land. Derudover vil der være relativt få billetter til gratis salg, og antallet af mennesker, der ønsker at komme til stadion, kan let forestilles.

Trin 2

Så tænk over, om det er bedre at heppe på vores hold, mens du bliver hjemme. Du kan gå til enhver sportsbar alene eller med en gruppe venner og se kampen på tv. Det er bedre at reservere et bord på forhånd, ellers risikerer du ikke at komme derhen. Naturligvis er et sådant besøg også forbundet med omkostninger, men sammenlignet med en rejse til et andet land er de meget små.

Trin 3

Du kan også juble for landsholdet ved at se dets spil på skærme, der er specielt monteret til dette i forskellige dele af store byer. Selvfølgelig er der ingen grund til at tale om nogen trøst: du vil stå i det fri i en stor skare, før du vil gennemgå inspektionsproceduren ved kontrolpunkter, hvor også en hvilken som helst genstand, der ligner et våben som alkohol, vil blive taget væk fra dig. Måske er det eneste plus ved denne mulighed, at sådanne synspunkter stadig er gratis.

Trin 4

Du kan også heppe på landsholdet hjemme i en velkendt hyggelig atmosfære. En sofa, tv og programguide er alt hvad du behøver til dette. Nå, måske et par flere flasker af din yndlingsøl med en simpel snack. Dette er en økonomisk, behagelig og vigtigst af alt den sikreste mulighed. Ak, i en stor skare fans kan lidenskaber, der ikke har noget med sport at gøre, let blusse op. Det er tilstrækkeligt at huske de grimme begivenheder, der fandt sted på Manezhnaya-pladsen i Moskva den 9. juni 2002 under udsendelsen af ​​verdensmesterskampen mellem landsholdene i Rusland og Japan.

Populær af emne.