Hvad Er Kundalini Yoga

Hvad Er Kundalini Yoga
Hvad Er Kundalini Yoga

Video: Hvad Er Kundalini Yoga

Video: Hvad Er Kundalini Yoga
Video: Кундалини йога – самая опасная в мире! Как это работает | SISTER’S AROMA 2024, April
Anonim

Kundalini Yoga har vundet stor popularitet i Vesten. Denne type yoga indeholder meditation, chanting, visualisering. Kundalini Yoga er dannet på Kriyas, det vil sige på øvelser, der skal udføres i en streng rækkefølge, oprettet af Guru.

Hvad er Kundalini Yoga
Hvad er Kundalini Yoga

Hovedmålet med Kundalini Yoga er at vække Kundalini-kræfterne i menneskekroppen. Denne energi er forbundet med ideen om en slangesovende i Svadhisthana-chakraet. Som et resultat skal energien i denne slange vågne op, og dens magt gradvist når kronchakraet.

Oversat fra sikh betyder "kundalini" ikke "slange", men "elskede lås." Det er her forvirringen kommer fra. Det siges, at de, der når strømmen af kundalini, vil være i stand til at vågne. Det er vigtigt at forstå, hvilke muligheder kundalini yoga tilbyder. Under træningsprocessen kan en person føle følelserne af afslapning, harmoni, lykke, energi vækker langsomt, kroppen, som om den vågner op og genopliver. Selvfølgelig er det umuligt at opnå dette med det samme, du skal gøre det regelmæssigt, så bliver resultatet.

Før du starter klasser, skal du sørge for, at dit helbred giver dig mulighed for at øve denne type yoga. For dem, der bruger alkohol eller stoffer, er det uønsket og endda farligt at øve kundalini yoga. Det skal huskes, at alle yogateknikker kun blev transmitteret af højt kvalificerede lærere, og deres viden var kun kendt af eliten. Offentligheden vidste ikke om Kundalini Yoga, før Yogi Bhajan bragte den til Vesten og der afslørede sin hemmelighed. I dag, hvor næsten enhver information kan findes på Internettet, tager en person det fulde ansvar for at udøve denne type yoga. Hovedreglen, der gælder for kundalina yoga, er respekt for disse aktiviteter og en seriøs holdning. Hvis dette er første gang, holdene holdes, anbefales det at finde en god lærer, der kan vise den rette vej til chakraer og energi. I dette tilfælde kan du forvente en følelse af lykke, velvære og komfort fra de første lektioner.

Et vigtigt aspekt er, at de fleste menneskelige behov, såsom sundhed, lykke, kærlighed, ikke altid kan korrigeres ved hjælp af forskellige kriyas. Hver kriya i kundalini yoga påvirker en bestemt parameter i en persons liv. Du kan finde gode online kundalini yogalektioner på Internettet og øve derhjemme alene. Det er dog en god lærer, der ikke kun kan hjælpe med at få og styrke helbredet, lære at meditere, springe ind i en afslappet tilstand, men også forstå balancen mellem harmoni mellem krop og sjæl i mange år fremover, hvilket er meget vigtigt for en person, der er nedsænket i byens travlhed og ikke konstant drejer som egern i rattet.

Anbefalede: