Hvad Er Funktionen Af Kundalini Yoga

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Funktionen Af Kundalini Yoga
Hvad Er Funktionen Af Kundalini Yoga

Video: Hvad Er Funktionen Af Kundalini Yoga

Video: Hvad Er Funktionen Af Kundalini Yoga
Video: Кундалини йога. ЧАКРА 1 Муладхара.mp4 2024, Kan
Anonim

Kundalini-yogaens egenart er implementeringen af flere på hinanden følgende blokke: opvarmning, kriya, afslapning og meditation. Åndelig praksis kombineret med specifikke øvelser giver fremragende resultater.

Kundalini yoga praksis
Kundalini yoga praksis

Hvad er Kundalini Yoga

Ifølge teorien har hver person brug for energi til opvågning og transformation for at finde harmoni, som er sikkert opbevaret ved bunden af rygsøjlen. Under de praktiske øvelser forenes to kræfter - Apana og Prana, hvorefter frigivelsen af den virkelige Kundalini-energi opnås. Denne energi stiger til det højeste chakra, og den praktiserende person betragtes i øjeblikket som det højeste væsen.

Det er bydende nødvendigt at øve om morgenen før daggry, da det er på dette tidspunkt, at kroppen er følsom over for energier, hvilket betyder, at klasserne vil være frugtbare, de vil hjælpe med at finde ro, energiopfyldelse og tilfredshed med din indre verden. Klassernes varighed er 62 minutter, og denne figur har også en magisk betydning.

Funktioner i yoga kundalini

Øvelse af kundalini yoga begynder med at recitere det indledende mantra, hvilket forbedrer koncentrationen af opmærksomhed på dine indre følelser. Ud over den afslappende og akkumulerende effekt stimulerer mantraer den øgede produktion af endorfiner, hvilket gør øvelsen behagelig for opfattelsen.

Den næste fase er Pranayama. I alt er der flere typer Pranayamas, hvis implementering mange erfarne lærere anbefaler at bringe til fuld automatisering for mere aktiv praktisk træning.

Efter vejrtrækningsøvelser, varme op til rygsøjlen, speciel strækning, gør derefter kriya og fuldstændig afslapning. Meditation og afslapning kan erstatte hinanden, i disse to faser er sekvensen ikke så vigtig. I slutningen synger disciplene det sidste mantra.

Effekten af yoga kundalini

Effekten af kundalini yoga åbner en sand chance for hver studerende til at afsløre deres evner, indre kreativitet samt forbedre sensualitet og indstille tanker på den rigtige måde. Øvelse giver dig mulighed for at lære at være ærlig ikke kun over for dig selv, men også over for verdenen omkring dig.

Daglige træningsprogrammer genopfylder vital energi, oplades med beslutsomhed, normaliserer mental aktivitet, genopretter gradvist sundhed og har en positiv effekt på hele kroppen som helhed.

Kundalini yoga handler ikke kun om åndelig forbedring, det hjælper med at fokusere på dine indre spørgsmål, giver dig en chance for at finde svar på dem, afslører de hemmeligheder, der begejstrer en moderne person.

Anbefalede: