Callanetics - Et Magisk Værktøj Til At Få En Perfekt Figur

Indholdsfortegnelse:

Callanetics - Et Magisk Værktøj Til At Få En Perfekt Figur
Callanetics - Et Magisk Værktøj Til At Få En Perfekt Figur

Video: Callanetics - Et Magisk Værktøj Til At Få En Perfekt Figur

Video: Callanetics - Et Magisk Værktøj Til At Få En Perfekt Figur
Video: Callanetics.Lesson 1. / Callanetics Lesson 1. 2024, Kan
Anonim

Gruppeøvelser i fitnesscentret er en fantastisk måde at tabe sig, forbedre dit helbred og forynge din krop. Under hele eksistensen af fitness og især callanetics var der ikke en eneste skuffet person, der ville kalde disse øvelser ubrugelige.

callanetics
callanetics

Callanetics er et sæt øvelser, der ideelt kombinerer statiske belastninger og strækninger, opkaldt efter den amerikanske Callan Pinkney.

Callanetics overgår formgivning og aerobic med hensyn til dens belastning, men på samme tid er det den bedste mulighed for dem, der udsætter sport i lang tid. Komplekset af disse øvelser vil være nyttigt for mennesker, der er overvægtige, og selv dem, der har en kraftig træning, kan skade deres generelle helbred. Nå, for dem, der ikke ønsker at udføre kraftige fysiske øvelser, men virkelig vil have en fit slank figur, vil denne metode simpelthen være uerstattelig.

Hvor hurtigt vil resultatet af callanetics arbejde være mærkbart?

Efter syv fuldgyldige sessioner med den krævede effekt får du et mærkbart resultat. Din figur bliver mere feminin og smuk, hvilket dine venner straks bemærker. Nu kan du med sikkerhed sige, at du kender en virkelig magisk måde til transformation. Efter det første mærkbare resultat, på vej til en ideel figur, begynder du at spise rigtigt, og der vil være et ønske om at bevæge sig mere. Det er efter at have udført callanetics, at du vil have en enorm bølge af energi. Og i kombination med den korrekte, konstante øvelse vil dette give en simpelthen fantastisk effekt.

Hvordan fungerer callanetics på kroppens generelle tilstand?

Efter at have udført callanetics, vil du føle, at kroppen bliver fleksibel og musklerne elastiske. Kropsholdning forbedres, og den samlede kropsvolumen falder. Metabolismen vil også være bedre, det kardiovaskulære systems arbejde forbedres. Selv hudfarven ser meget mere attraktiv ud.

Spise og træne

For at opnå resultater skal du vide, at det ikke anbefales at spise en time før træning såvel som i flere timer efter træning. Kroppen skal forbrænde den maksimale mængde overskydende kalorier i en "varm" tilstand.

Hvor skal man begynde?

Start dine callanetics-klasser med to til tre sessioner om ugen, lav øvelser i en session i mindst en time. Efter at have opnået det ønskede resultat, for at opretholde en god tilstand af figuren, kan du udføre callanetics hver dag i 15 minutter.

Anbefalede: