Cobra Kropsholdning

Indholdsfortegnelse:

Cobra Kropsholdning
Cobra Kropsholdning

Video: Cobra Kropsholdning

Video: Cobra Kropsholdning
Video: Клещи переставные, 12.5см - Knipex Cobra 87 01 125. Мелкие, функциональные, крепкие, надёжные. 2024, Kan
Anonim

En smuk kropsholdning kan ikke kun ændre en persons udseende, men er også en garanti for et godt helbred. Mennesker, der er tilbøjelige til at slappe af, har ofte alvorlige åndedrætsproblemer, fordøjelsesproblemer, vedvarende hovedpine og ubehag i ryggen eller nakken. Yoga hjælper dig med at rette din kropsholdning.

Cobra udgør
Cobra udgør

Instruktioner

Trin 1

Et af de slående eksempler på en øvelse, der hjælper med at styrke musklerne i ryggen og korrigere kropsholdning er kobrapositionen. Det er bedre at udføre denne teknik ikke kun dagligt, men også kombinere den med et par enkle øvelser mod væggen.

Trin 2

Tag startpositionen liggende på din mave. Bøj dine arme ved albuerne eller ret dig ud, mens du hviler på håndfladerne. Berør gulvet med din pande. Træk vejret dybt, og ret dine arme ud, kast dit hoved tilbage.

Trin 3

Når du ånder ud, skal du vende tilbage til startpositionen. Berør gulvet med panden igen, og gentag øvelsen fem gange. Denne øvelse har en gavnlig effekt på musklerne i ryg, skuldre og arme.

Trin 4

Når du har afsluttet receptionen, skal du stå med ryggen mod væggen. Skulderbladene, ryg, ben og skuldre skal være i fuld kontakt med overfladen. Løft dine hænder op og sæt dig lidt ned flere gange. Kroppen skal altid passe tæt op ad væggen.

Trin 5

Vær opmærksom på din krop i dit daglige liv. Forsøg altid at overvåge din kropsholdning - sløv ikke, hold ryggen lige og lav ikke pludselige bevægelser. Gradvist vil kroppen takket være denne kontrol vænne sig til denne position, og kropsholdningen bliver korrekt.

Anbefalede: