Hvordan Man Bygger Muskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler
Hvordan Man Bygger Muskler

Video: Hvordan Man Bygger Muskler

Video: Hvordan Man Bygger Muskler
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

For at have en mere fremtrædende og atletisk krop skal du opbygge muskelmasse. Dette kræver regelmæssig motion, en afbalanceret diæt og tilstrækkelig hvile og søvn.

Hvordan man bygger muskler
Hvordan man bygger muskler

Instruktioner

Trin 1

For at opbygge muskler skal du udføre øvelserne 8-12 gange. Hvis du kun udfører 3-6 reps, vil kun muskelstyrken stige, men lydstyrken forbliver den samme. Men hvis du gentager 15-20 gange, vil dette medføre overbelastning af musklerne. Således anbefales det, at du først beregner den gennemsnitlige vægt af vægte for regelmæssigt at udføre 8-12 gentagelser.

For at forhindre, at hormoner frigives, og muskelmassen øges, skal du udøve i ca. 45 minutter.

Trin 2

Du bør ikke deltage i konditionstræning, da musklerne vokser dårligt. At lave cardio er for dem, der ønsker at tabe sig.

Trin 3

Det anbefales at øge dit kalorieindtag for at opbygge muskler hurtigt og effektivt. For eksempel, hvis du regelmæssigt bruger ca. 2000 kalorier, skal du hæve dette antal til 2500 kalorier eller endnu mere. Husk dog, at det er vigtigt at spise en afbalanceret kost og ikke spise for meget.

Trin 4

Sammen med en afbalanceret diæt er det vigtigt at tage vitamintilskud. Kroppen har brug for at få nok vitaminer og mineraler.

Trin 5

Derudover skal du forbruge nok vand til at hjælpe dine muskler med at vokse. Hvis du ikke ved, hvor meget vand du skal drikke, er der en simpel formel: Mængde vand pr. Dag = 1 kg kropsvægt x 30 ml.

Trin 6

Glem ikke, at du også har brug for hvile. Kroppen har brug for kvalitetshvile for at komme sig og opbygge muskelmasse; derfor er regelmæssig 7-8 timers søvn et must, hvis du vil være stærk og sund.

Anbefalede: