Sådan Fjernes Muskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Muskler
Sådan Fjernes Muskler

Video: Sådan Fjernes Muskler

Video: Sådan Fjernes Muskler
Video: Hvordan trene til 6-pack Nivå:1 2024, April
Anonim

Mange kvinder, der stræber efter at erhverve de ønskede former, er overdrevent involveret i sport, og dette afspejles mærkbart i figuren ikke til det bedre. Og hvis der i kombination med belastninger anvendes den forkerte diæt, leveres de pumpede muskler på ben, talje og arme, som du må indrømme ikke i høj grad pryder en skrøbelig pige. Der er flere enkle måder at fjerne muskler på.

Ved at fjerne overskydende muskler kan du styrke din krop og gøre den mere yndefuld
Ved at fjerne overskydende muskler kan du styrke din krop og gøre den mere yndefuld

Instruktioner

Trin 1

Begræns dit kulhydratindtag. Mange mennesker ønsker at reducere fedtet i deres kost, så de begynder at spise korn, sukkerholdige frugter og stivelsesholdige grøntsager. Men ved at indtage en stor mængde kulhydrater, selvom de findes i sunde fødevarer, skal du helt spilde dem på energi. Hvis omkostningerne er mindre end de forbrugte kulhydrater, omdannes de til fedt og på samme måde deponeres på kroppen over musklerne.

Trin 2

Vær især forsigtig med fede og sukkerholdige fødevarer, da de opbygger unødvendigt vand i musklerne og bidrager til ophobning af fedt omkring dem. Spis sundt med en præference for proteinfødevarer som cottage cheese, æg, kyllingefilet, og brug en række forskellige krydderier og krydderier til en række forskellige smag.

Trin 3

Kardioøvelser er de vigtigste hjælpere til at fjerne omfangsrige muskler. Gør aerobic mindst to gange om dagen: om morgenen på tom mave og om aftenen to timer efter middagen.

Trin 4

Løb, cykling, gå tørre benmusklerne godt. Men hemmeligheden er, at den fysiske aktivitet ikke er stor, men langvarig. Det vil sige, hvis du kører på en cykel, skal du gøre det i et tempo i mindst 2-3 timer. Når det gælder at gå, vil en daglig to-timers gåtur i den friske luft glæde dig over resultatet samt give dig et godt humør til nye træningsprogrammer.

Trin 5

Strækning hjælper med at gøre musklerne mere elastiske, fleksible og mindre omfangsrige. Træn hver dag for at strække dine ben, torso og arme. Et langsomt tempo og lang tid - omkring en time foretrækkes også.

Trin 6

Se dine ændringer - hold en ernærings- og træningsdagbog. Hvis du bemærker, at formændringen er stoppet, og musklerne har det samme kulhydratindhold med en fjerdedel, eller øger fysisk aktivitet. Overvåg din energi og tag vitaminer, hvis du føler dig svimmel.

Trin 7

Tag yoga op. Statisk yoga asanas sigter mod at øge kroppens tone, dens fleksibilitet og styrke, og musklerne bliver tværtimod tyndere, mere elastiske og stærke.

Anbefalede: