Sådan øges Muskelstress

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Muskelstress
Sådan øges Muskelstress

Video: Sådan øges Muskelstress

Video: Sådan øges Muskelstress
Video: Sådan øges soens mælkeydelse 2024, Kan
Anonim

Det er muligt at øge belastningen på musklerne efter seks måneders konstant træning, hvorunder basen lægges. Der er fire hovedmetoder, hvormed udholdenhed, styrke og volumen øges.

Træning
Træning

Den menneskelige krop har en enorm reserve. Med den rigtige tilgang til træningsprocessen kan du ikke kun øge styrke og muskelmasse, men også udholdenhed.

Spørgsmålet om at øge belastningen på musklerne bekymres oftest af bodybuildere, der er klar til at træne i timevis af hensyn til muskelmasse. For at massen skal vokse uden at skade kroppen, er det nødvendigt at nærme sig processen på en doseret måde. Men først skal du gennemgå et grundlæggende kursus for at lægge fundamentet, vænne dig til belastningerne. Dette tager normalt seks måneder.

Grundlæggende metoder til at øge belastningen

Først skal du øge din arbejdsvægt. Det er vigtigt at gøre dette systematisk uden ryk.

For det andet skal du reducere hviletiden mellem sætene. Således udvikles udholdenhed, hvilket er vigtigt for unge atleter, der lægger grundlaget for fremtidig sundhed.

For det tredje øges antallet af tilgange, der udføres på hver muskelgruppe.

For det fjerde øges træningsmængden for hver muskelgruppe.

Det er vigtigt at fokusere på din nuværende fysiske tilstand. Du kan kombinere flere metoder, udvikle din egen træningsalgoritme. I dette tilfælde tages en metode som den grundlæggende, resten fungerer som tilføjelser.

Vægtøgning

Med stigende vægt vokser muskelmassen mest effektivt. Det er vigtigt at tilføje vægt gradvist og glemme løbet om resultaterne. Optegnelser venter. Oftest vælges trinnet mellem vægtene i et par kg. For eksempel for at arbejde med biceps kastes 1 kg, men på musklerne i brystet eller benene - 5 kg.

Det er vigtigt, at der ikke er nogen mærkbar reduktion i reps, mens du tilføjer vægt.

Reducerer hvile tid

I dette tilfælde udføres hovedarbejdet med lettelsen. Minimumspausen bør ikke være mindre end 30 sekunder. Men der er undtagelser, når der anvendes superset-teknikker.

Forøgelse af antallet af tilgange

Hvis du i de første træningsprogrammer foretog fem tilgange, skal du udføre mindst seks tilgange eller endda syv, hvis kroppens tilstand tillader det. Men på samme tid overstiger antallet af tilgange til en bestemt muskelgruppe ikke 18 gange. Ellers kan du skade dig selv ved overtræning.

Forøgelse af træningsmængden

Med en stigning i antallet af øvelser gives en god belastning på musklerne, mens de er perfekt udarbejdet. For en bestemt muskelgruppe skal du prøve at vælge forskellige øvelser fra to til tre. Det hele afhænger af muskelgruppen. For eksempel skal du bruge op til tre variationer til ryg, ben, bryst og til biceps, kalve, trapez - op til to.

Der er andre muligheder for at øge muskelstress. For eksempel pumpning, snyd, supersets. Men dette er allerede aerobatics, som veluddannede atleter kan mestre. Det menes, at du kun kan prøve de nævnte metoder efter 12 måneders træning.

Anbefalede: