Hvordan Man Sidder I En Lotus

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Sidder I En Lotus
Hvordan Man Sidder I En Lotus

Video: Hvordan Man Sidder I En Lotus

Video: Hvordan Man Sidder I En Lotus
Video: Hvorfor mobber man? Og hvordan stopper man mobning i skolen? Få gode råd af Red Barnet | Call me 2024, Kan
Anonim

Lotus-positionen er en af de vigtigste meditative positioner i yoga. I sanskrit kaldes lotuspositionen Padmasana. Denne yogastilling hjælper med at forbedre knæleddets tilstand, er nyttig til ankler og lår, hjælper med behandling af skoliose, reumatisme og har en positiv effekt på leveren, hjertet, tarmene, lungerne og maven.

Lotus position har en positiv effekt på hele kroppen
Lotus position har en positiv effekt på hele kroppen

Instruktioner

Trin 1

Det er meget vanskeligt at indtage Lotus-positionen uden indledende forberedelse. Først skal du strække musklerne og leddene i benene. Sid på gulvet, stræk dit venstre ben, bøj dit højre ben ved knæet. Brug dine hænder til at ælde hver tå på din højre fod. Brug dine tæer til at ælte indersiden og ydersiden af foden. Brug dine håndflader til at gnide underbenet og lårmuskulaturen opad. Husk knæleddet med fingerspidserne, men rør ikke området under knæet.

Trin 2

Sid på gulvet, stræk dit venstre ben, placer foden på dit højre ben på låret på din venstre. Samtidig drejes foden på højre ben så meget som muligt med den indre overflade opad. Hold foden med din venstre hånd, og tryk med højre hånd på knæet med samme navn, og prøv at bringe den så tæt på gulvet som muligt. Udfør øvelsen i 15-20 sekunder. Byt dine ben.

Trin 3

Sid på gulvet med dine ben udstrakte, armene op. Inhaler, stræk toppen af dit hoved op, stræk din rygsøjle, og træk vejret ned overkroppen mod dine ben. Hold ryggen lige, træk vejret med maven, og prøv at nå dine fødder med dine hænder. Hold stillingen i 15 sekunder. Når du inhalerer, skal du vende tilbage til startpositionen, strække hovedet på hovedet og sænke dine arme.

Trin 4

Gå på knæ med fødderne så langt fra hinanden som muligt. Sid på gulvet mellem dine hæle, hvil dine hænder på bagsiden af gulvet, mens du indånder, læn dig tilbage, indtil din ryg er helt flad. Læg dine hænder på din mave, luk øjnene, træk vejret jævnt. Prøv at slappe af så meget som muligt i denne position. Efter 15-20 sekunder, hjælp dig selv med dine hænder, stige til startpositionen.

Trin 5

Sid på dine bagdele, bøj dine knæ, saml dine fødder og placer dem så tæt på din lyske som muligt. Tryk ned på knæene med dine hænder, så de er så tæt på gulvet som muligt. Løft armene op, når du indånder, stræk dig til kronen, og når du trækker vejret, sænk din overkrop til gulvet. Bøj ikke ryggen, træk vejret jævnt. Efter 20 sekunder, når du indånder, skal du vende tilbage til startpositionen.

Trin 6

Sid i Lotus-positionen. Placer din højre fod på dit venstre lår, og træk forsigtigt din venstre fod op og placer den på dit højre lår. Hvis stillingen udføres for første gang, kan det være ubehageligt og endda smertefuldt. I dette tilfælde skal du forblive i Lotus i et par sekunder, og efter at have forladt stillingen, skal du strække musklerne i ben og led. Daglige træningsprogrammer hjælper med at gøre musklerne mere elastiske og leddene fleksible, og Lotus-positionen bliver bekendt.

Anbefalede: