Hvilke Ikke-olympiske Sportsgrene Findes

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Ikke-olympiske Sportsgrene Findes
Hvilke Ikke-olympiske Sportsgrene Findes

Video: Hvilke Ikke-olympiske Sportsgrene Findes

Video: Hvilke Ikke-olympiske Sportsgrene Findes
Video: 📣Димаш на Зимней Олимпиаде Как и когда пройдёт Олимпиада в Пекине Китай 2022 ✯SUB✯ 2024, Kan
Anonim

Det olympiske program inkluderer et begrænset antal sportsgrene, det er simpelthen ikke i stand til at inkludere selv alle de vigtigste og mest populære, der dyrkes i mange lande, ellers ville konkurrencen have strakt sig i mange måneder.

Hvilke ikke-olympiske sportsgrene findes
Hvilke ikke-olympiske sportsgrene findes

Instruktioner

Trin 1

Ikke-olympiske sportsgrene ønsker ikke at klare dette faktum, og repræsentanter for deres internationale forbund kæmper konstant for at blive optaget i det olympiske program. Denne kamp er ikke særlig let, da ingen sport kan medtages i det olympiske program, medmindre noget er udelukket derfra.

Trin 2

De første olympiske lege omfattede kun ni sportsgrene, men over tid voksede de olympiske lege så meget, at der opstod situationer, der forpligtede Den Internationale Olympiske Komité til ikke kun at medtage nye sportsgrene, men også at udelukke eksisterende.

Trin 3

Så kroket og cricket, slæbebåd, polo, medaljer, der blev spillet i første halvdel af det tyvende århundrede, fik ikke fodfæste i det olympiske program. I det 21. århundrede har softball og baseball mistet deres status som olympiske sportsgrene, og boksning har kun holdt med én stemme.

Trin 4

Med jævne mellemrum betragter IOC ansøgere til optagelse i det olympiske program og arrangerer demonstrationsforestillinger under OL i sportsgrene, der ansøger om optagelse på den olympiske liste.

Trin 5

Der er flere store grupper af sportsgrene, der konstant hævder at være olympiske. En af dem er forskellige kampsport. Wrestling, boksning, judo, taekwondo er allerede inkluderet i det olympiske program. Forbundene for sambo, karate, wushu, kickboxing og anden kampsport sender konstant deres ansøgninger til IOC, men indtil videre uden meget resultat.

Trin 6

Mange kraftsport går på trods af deres popularitet også igennem IOC-repræsentanternes opmærksomhed. Indtil videre har sådanne udbredte discipliner som armbrydning, powerlifting og kettlebell-løft ikke modtaget en olympisk registrering.

Trin 7

Kunstskøjteløb har længe været inkluderet i programmet for de olympiske lege, og i dag er det en integreret del af de moderne vinter-olympiske lege. Derfor er skuffelsen fra repræsentanterne for kunstskøjteløbere, sportsdansforbundene, hvis applikationer traditionelt ignoreres af IOC, meget forståelig.

Trin 8

Ambitionerne med intellektuel sport som skak, dam og billard betragtes også som håbløse. Det menes, at IOC er mere tilbøjelig til de typer sportsgrene, der kræver fysisk aktivitet.

Trin 9

Ikke desto mindre er nogle sportsgrene på trods af overfyldten af det olympiske program stadig heldige. Så i de senere år er forskellige typer snowboard inkluderet i vinter-OL-programmet, og golf er blevet føjet til sommer-OL-programmet.

Anbefalede: