Sådan Opfyldes Mesteren Inden For Sportsstandard

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opfyldes Mesteren Inden For Sportsstandard
Sådan Opfyldes Mesteren Inden For Sportsstandard

Video: Sådan Opfyldes Mesteren Inden For Sportsstandard

Video: Sådan Opfyldes Mesteren Inden For Sportsstandard
Video: Как живет Дмитрий Губерниев и зачем он протроллил Ольгу Бузову 2024, Kan
Anonim

Master - højt kvalificeret i den valgte sport. Dette er en person, der har trænet i mange år og viser høje resultater i større konkurrencer. Så hvordan får du denne titel?

Sådan opfyldes mesteren inden for sportsstandard
Sådan opfyldes mesteren inden for sportsstandard

Er det nødvendigt

  • - motionscenter
  • - formen;
  • - en mentor.

Instruktioner

Trin 1

Vælg den slags, hvor du ønsker at opnå titlen som mester i sport. Hvis du er i tvivl i lang tid, så overvej muligheden for at praktisere kampsport. Boksning giver for eksempel folk med helt anden genetik og baggrunde mulighed for at træne og opnå resultater. Der er et specielt træningsprogram til dette. Hvis du er mellem 14 og 35 år gammel, kan du godt blive en mester i sport i denne sport. Dette er den mest passende aldersgruppe for boksning.

Trin 2

Find en god sportsklub og en erfaren træner. Gymnastiksalen skal have alle betingelserne for træning: pærer, en ring, meget plads, makiwars, springtov, poter og et lille hjørne med jern (simulatorer) til generel fysisk træning. Det er også meget vigtigt, at du er uddannet af en professionel mentor, der allerede har uddannet mestre eller kandidater til mester i sport. Dette vil tale om hans erfaring og færdigheder.

Trin 3

Udvikle en plan med din mentor for at nå dit mål. Generelt skal du give op for mange andre ting i livet for at opnå titlen som mester. Hvis du er klar til dette, skal du tydeligt skrive en plan i 4-5 år i forvejen, så intet truer en streng uddannelsesordning. Gør dette med din træner.

Trin 4

Træne, træne og træne igen i henhold til det givne program. Kør langrend om morgenen, lav enten chok eller styrketræning om eftermiddagen. Gå 2-3 gange om året til specielle træningslejre. Giv dit bedste hver dag. Alternativ makiwara- og pærearbejde med sparring og spejletræning. Følg nøje alle instruktioner fra din mentor.

Trin 5

Udfør så ofte som muligt i konkurrencer i forskellige størrelser. For at blive tildelt titlen Master of Sports skal du opfylde et af følgende krav: • 1. eller 2. plads i den russiske cup, hvis der blev kæmpet 3 kampe • 1. eller 2. plads i det russiske mesterskab, afholdt om vinteren, hvis 3 kampe blev kæmpet • Sejr ved det russiske indenrigsministeriums mesterskab, hvis der blev kæmpet 3 kampe • Sejr i den all-russiske klasse A-konkurrencer, hvis der blev kæmpet 3 kampe • Sejren to gange i All-Russian Russiske turneringer blandt juniorer, hvis der blev kæmpet 3 kampe; Den Russiske Føderations mesterskab blandt juniorer, hvis der er blevet kæmpet 4 kampe. Hvis noget først ikke fungerer, skal du foretage justeringer i træningsregimet. Forbered dig på nye forestillinger, og få tingene gjort.

Anbefalede: