Hvordan Man Forudsiger En Fodboldkamp

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Forudsiger En Fodboldkamp
Hvordan Man Forudsiger En Fodboldkamp

Video: Hvordan Man Forudsiger En Fodboldkamp

Video: Hvordan Man Forudsiger En Fodboldkamp
Video: Kan man forudsige et straffespark? 2024, Kan
Anonim

Ægte fodboldfans er meget bekymrede over resultatet af denne eller den anden kamp. På samme tid bekymrer nogle sig virkelig om deres hold, mens andre - for deres tegnebog, der har forudsagt kampen på bookmakerkontoret.

Hvordan man forudsiger en fodboldkamp
Hvordan man forudsiger en fodboldkamp

Prognosen er en delikat sag, Petruha

Før du påtager dig en så vigtig sag som at forudsige resultatet af en fodboldkamp og forsøge at tjene penge på det, skal du klart bestemme, hvor meget du forstår indviklingen i fodbold. Er du klar til at bruge tid og energi på sportsanalysekunsten? Kan du gøre det seriøst, eller er det bare en midlertidig hobby for dig for hurtige og angiveligt lette penge?

Ifølge bookmakerne er idealet en kombination bestående af en forståelse af nuancerne i spillet, evnen til at tænke og se ikke kun bolden og græsplænen, men også visse fodboldtendenser. Først da er det tilladt at risikere dine penge.

I begyndelsen af 2014 var der 27 licenserede væddemålsorganisationer, der opererer i Rusland, der accepterer fodboldspil. De er hovedsageligt placeret i Moskva, Krasnodar og Skt. Petersborg.

Hvad man skal overveje

Fans, der beslutter at satse deres penge på en sejr eller uafgjort, har meget at overveje på forhånd. Listen inkluderer placeringen i tabellen; resultaterne af de sidste spil, inklusive de spillede mellem de hold, som væddemålet placeres på; opgaver for sæsonen og omstændighederne i hvilken by kampen finder sted. Det er lige så vigtigt for prognosen at vide nøjagtigt, om der er sårede og diskvalificerede spillere i grupperne, især blandt lederne. Endelig er det vigtigt at vide, hvem der præcist vil dømme spillet.

Du kan placere væddemål på fodbold ikke kun offline, men også online.

Prognoseregler

Eksperter og mestre inden for sportsprognoser hævder, at der er tre metoder til at gøre det. Den første bruges oftest af begyndere, der knap nok er kommet ind i bookmakerbranchen, og af deres naivitet er de alt for sikre på, at de ikke kun har intelligens, men også omfattende viden inden for professionel sport. Denne metode kaldes intuitiv. Det er primært baseret på selvtilfredshed og uvillighed til at tænke. En ret almindelig fejl for sådanne mennesker er den blinde tro på, at kun deres yndlingshold skal vinde, uanset eventuelle eksterne omstændigheder, statistikker og deres egen modgang.

Den anden metode kaldes analytisk. Den består i den konsekvente indsamling af statistiske oplysninger og en række oplysninger om turneringen, hold og spillere og generelt om alt, hvad der sker omkring en bestemt kamp.

Endelig kan den tredje metode kaldes matematisk. Det giver dig mulighed for at ramme jackpotten takket være en nøjagtigt udført straf af nogen. Dette er den sværeste rute til jackpotten. Det bruges kun af de mest avancerede fans, der foretrækker formler med beregninger, og er overbeviste om, at dem, der har evnen til korrekt at tælle, vinder i fodboldprognoser.

Anbefalede: