Sådan Finder Du Ud Af Resultatet Af En Fodboldkamp

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Resultatet Af En Fodboldkamp
Sådan Finder Du Ud Af Resultatet Af En Fodboldkamp

Video: Sådan Finder Du Ud Af Resultatet Af En Fodboldkamp

Video: SPILLER VS DOMMER! SLÅSKAMPE!!!! 2022, December
Anonim

I en reklame for en person, der bor i det fjerne nord, stoppede radiostationen pludselig med at arbejde. Derfor kunne han kun lære resultatet af den sidste hockeykamp Rusland - Canada fra føreren af ​​en udenlandsk personbil, der ved et uheld kørte ind til ham. Og jeg var meget glad for at høre om det russiske holds sejr. Men dette er blot en af ​​de mange måder at finde ud af den nøjagtige score på et hockey- eller fodboldmøde.

Lort i fodbold - scor på resultattavlen
Lort i fodbold - scor på resultattavlen

Der er en balletbillet, der er ingen billet til Zenit

Den nemmeste måde ikke kun at finde ud af resultatet af den afsluttede fodboldkamp i tide, men også at være vidne til alle dens ændringer såvel som op- og nedture i spillet er at købe den eftertragtede billet eller sæsonkort i billetkontoret med angivelse af tribune, række og sted. Sid derefter på stadionet i 90 minutters regelmæssig tid efter at have set scoren på den farvede resultattavle. Og hvis spillet viste sig at være et cupkamp, ​​så bliv på stadionet i yderligere 30 ekstra minutter og endda måske se en spændende række straffesparkkonkurrencer.

Den største fordel ved denne mulighed er åbenbar - fans er praktisk talt i spillet i hele kampen ved siden af ​​deres idoler. Desuden er de i stand til at hjælpe deres oprindelige hold med at vinde en vigtig kamp med deres lidenskab.

Ulempen er den mulige mangel på billetter i billetkontoret, især til "top" -kampe, behovet for at forlade hjemmet eller arbejde i lang tid, en lang vej til og fra stadion, ikke de mest behagelige opholdsforhold, dårlige vejr og kulde, som er meget vanskelige at skjule fra på gaden. vanskeligt.

Den mest rentable mulighed for fans at komme til stadion er at købe sæsonkort. De giver dig mulighed for ikke at trænge sammen i billetkontoret og ikke overbetale spekulanter, men at komme til fodbold på et passende tidspunkt for dig selv.

Tryk på knappen - du får resultatet … af kampen

Da der ikke var noget internet i Sovjetunionen og Rusland, og tv blev betragtet som en luksus utilgængelig for mange, på tribunerne på fodboldstadioner under spil, for eksempel med deltagelse af Moskva "Spartak" eller Kiev "Dynamo", var der ingen steder at falde for et æble. Og fuldt hus i Luzhniki eller Dynamo var ikke mere overraskende end manglen på billetter til Bolshoi Theatre forestillinger.

Nu er situationen en helt anden - fodboldshows på tv-skærme, online udsendelser på Internettet og i radioen udgør en alvorlig konkurrence for de "syge" på tribunen. Det er nok bare at trykke på skærmknappen, og stjernerne i Zenit-fodboldklubben Hulk, Andrey Arshavin, Alexander Kerzhakov, Oleg Shatov, andre læderboldmestre og favoritter fra titusinder af Skt. Petersborg-fans vises på skærm. Og ikke kun Petersborg.

Kan du lide fodbold - kærlighed og fodboldside

Af stor hjælp for fodboldfans er specialiserede sports- og klubwebsteder, på hvilke sider de kan finde ud af en bred vifte af information, dag og nat, både om deres hold og resultatet af den næste kamp med dets deltagelse. Desuden uanset by eller land, hvor denne kamp eller turnering finder sted. Og på samme tid skal du efterlade dine egne kommentarer, dele og udveksle indtryk.

Zenit Skt. Petersborg har ligesom 15 andre Premier League-klubber deres egne internetsider. De seneste nyheder om forskellige turneringer offentliggøres regelmæssigt på deres sider, herunder resultaterne af de spil, der lige er afsluttet.

Som sædvanlig: Izvestia, Pravda og Krasnaya Zvezda

Blandt de rigtige fans skiller de ud, der følger deres hold i mange år, ved at kombinere at se spil fra tribunen eller fra sofaen i deres lejlighed med at læse en avisfodboldrapport i en daglig eller ugentlig sportspublikation. Og nogle gange, hvis der ikke er nogen måde at komme til stadion eller få en computer, og erstatte dine egne indtryk med det, du læser i avisen.

Derudover kan du i avisen sætte dig ind i forskellige statistikker, se tabellen over lodtrækning og fotos af kampen, læse kommentarer fra eksperter og journalister.

Populær af emne.