Hvad Er Rulleskøjtehjelme?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Rulleskøjtehjelme?
Hvad Er Rulleskøjtehjelme?

Video: Hvad Er Rulleskøjtehjelme?

Video: Hvad Er Rulleskøjtehjelme?
Video: ARE ROLLER SKATE HELMETS BIG HEAD AND NATURAL HAIR FRIENDLY? | Courtney Shove on S1 Helmets | 2024, Kan
Anonim

Rulleskøjteløb har været en universel sjov for både børn og voksne i lang tid. Det er sjovt, interessant, atletisk og meget godt for din figur og sundhed. Men glem ikke, at det vigtigste i enhver sport er forsvar. Hvis du har knækket dit knæ, så kommer selvfølgelig ikke verdens ende, men en hovedskade er en helt anden sag.

Hvad er rulleskøjtehjelme?
Hvad er rulleskøjtehjelme?

Hvordan vælger man den rigtige hjelm?

For at vælge den rigtige hjelm til rulleskøjteløb, der bedst passer til en bestemt situation og rute, skal du først og fremmest udpege det område, hvor skiløbene finder sted. For eksempel er skateparks og rampehjelme velegnede til at køre på hårde og helt flade overflader såsom asfalt.

Den største fordel ved de ovennævnte hjelme er den hårde ydre skal. Det er forseglet med et lag mikroporøst gummi og har et lag skumgummi indeni, som beskytter hovedet mod alvorlige skader på grund af stød. Således er rampehjelme og skateparkhjelme forstærket beskyttelse, der er designet til kraftig kontakt med hårde overflader.

I tilfælde af at der vælges et terræn med blød undergrund til skiområdet, vil de såkaldte Bike Dirt-hjelme være optimale. Med hensyn til den ydre skorpe adskiller dens egenskaber sig ikke fra belægningerne på hjelmrampen og skateparken, men det indre fyldstof er forskelligt. Det er hårdere, fordi jorden, sandet eller græsset er blødere. Inde er der polystyren og skumgummi.

Rulleskøjtehjelme

Det er bemærkelsesværdigt, at "renrasede" rullhjelme ikke findes i naturen. Snarere er der typer og underarter af forskellige hjelme, som adskiller sig fra hinanden ikke kun i farve og form, men også i størrelse, vægt, ydre og indre lag og vedhæftede filer.

Tre grupper af hjelme kan skelnes separat. Disse er hjelme til aggressiv ridning, cykelhjelme og strukturer, som de er, specielt fremstillet til rulleskøjteløb, skønt de kan bruges lige så effektivt i andre sportsgrene. Du kan skelne en cykelhjelm fra en rullehjelm, hvis du er opmærksom på visiret eller mere præcist, at det er fraværende. Mountainbikehjelmen har et lille visir. Rullehjelmen har den ikke.

Men det vigtigste inden for beskyttelse, hvis vi taler specifikt om hjelme, er ikke deres tilsigtede formål, men snarere at sidde direkte på hovedet af rullen. For at bestemme din størrelse korrekt og følgelig den passende størrelse på hovedbeskytteren, skal du prøve den.

Hjelmen skal ikke dingle på hovedet, men den må heller ikke klemme eller trykke på hovedet. Det vigtigste er at sikre, at alle fastgørelseselementer er i god stand, de interne fyldstoffer svarer til det, der er erklæret af producenten, og vær også opmærksom på farven.

Det ser ud til, at dette er en ubetydelig detalje, men i skumring eller om natten bliver det meget vigtigt. Du bør ikke give din præference til hjelme, der er mørke i farve, da de om aftenen eller natten gør en person usynlig for andre skatere, fodgængere og bilchauffører.

Anbefalede: