Sådan Kommer Du I Gang I Poolen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du I Gang I Poolen
Sådan Kommer Du I Gang I Poolen

Video: Sådan Kommer Du I Gang I Poolen

Video: Sådan Kommer Du I Gang I Poolen
Video: WAT SÊ DIE BYBEL? - WAT EN WIE IS DIE DIER WAARVAN ONS LEES IN DIE BOEK OPENBARING? 2024, April
Anonim

Der er en opfattelse blandt folket, at det er meget let at lære at svømme, det er nok bare at falde i vandet en gang og begynde at drukne. Metoden er naturligvis ikke blottet for logik, men meget farlig. Det er meget lettere at lære at blive på vandet ved at træne i poolen. Der vil du ikke kun blive lært at svømme i enhver stil, men vil også fortælle dig præcis, hvad du skal starte med udviklingen af enhver vandmasse.

Den bedste måde at lære at svømme på er at komme til poolen
Den bedste måde at lære at svømme på er at komme til poolen

Valg af vand

Du kan lære at svømme i enhver vandmasse, herunder en flod, sø eller endda kyststrimlen. Men eksperter anbefaler at vælge til træning af de samme indendørs eller åbne 25-meters pools, hvor fuldtids træner-instruktører arbejder og drukner, hvilket er meget problematisk. Derudover er poolen med omklædningsrum, brusebad og permanent medicinsk center meget mere ikke kun sikker, men også behagelig og hygiejnisk. Det vigtigste er at få medicinsk tilladelse til at besøge ham og købe et abonnement.

Sundhed og forberedelse

Den første ting, du skal gøre, når du skal lære at svømme, er at besøge lægens kontor. Mere præcist, selv flere læger. I badekarret ved poolen eller vandsportcentret, hvis medarbejdere seriøst bekymrer sig om deres besøgendes helbred og konstant overvåger vandets renhed, bliver du kun optaget efter undersøgelse og modtagelse af certifikater fra en terapeut, venerolog, hudlæge og for piger, en gynækolog.

Men hvis ingen har brug for lægeattester fra dig, eller hvis der er nok papir fra en terapeut, er det bedre ikke at besøge et sådant sportskompleks. Du bør ikke lære at svømme i poolen, hvis ledere aktivt bruger sine lokaler til arrangement af kommercielle saunaer. For det første kræver adgang til sauna normalt ikke nogen tilladelse. Og for det andet er dem, der kommer til det, meget glad for at dykke og køle ned i poolen. Nogle gange endda omgå bruseren og beruset.

Listen med nødvendigt og nyttigt badetilbehør, som pooladministratoren sandsynligvis vil fortælle dig om, inkluderer standard svømmetøj - svømmebukser til mænd eller en badedragt til kvinder, svømmebriller, en gummihætte samt skifer til at gå på gulvet fra omklædningsrummet til badet og ryggen. håndklæde og sæbe med shampoo.

Vi starter med en opvarmning

Du skal ikke, knap nærmer dig badet, straks hoppe ind i det. Især hvis poolen er dyb nok. Eksperter anbefaler kraftigt, at du først snakker med instruktøren og lytter omhyggeligt til hans anbefalinger. Og først og fremmest om, hvordan man varmes op, varmer ledbånd og muskler, der er grundlæggende og nødvendige for svømning, hvordan man trækker vejret korrekt i vand. Han vælger også de nødvendige gymnastiske øvelser. For eksempel squats med en indadgående bøjning af fødderne og en bred benstilling.

Det er instruktøren, der bliver din "livline", når du træner direkte i vandet. For at lære at holde fast i det og svømme mindst en afstand på mindst 25 meter er det nok, uanset alder, fra 10 til 15 individuelle træninger.

Anbefalede: