Hvad Er En Kardiozal

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er En Kardiozal
Hvad Er En Kardiozal

Video: Hvad Er En Kardiozal

Video: Hvad Er En Kardiozal
Video: Cardinal and Ordinal Numbers - FIRST, SECOND, THIRD, FOURTH... 2024, April
Anonim

Cardio er et motionscenter udstyret med kardiovaskulært udstyr. Nu skal enhver sportsklub have en cardio- eller cardiozone, da klasser i det er et obligatorisk element for atleter.

kardiohal
kardiohal

Kardiovaskulært udstyr inkluderer:

  • cykler;
  • Løbebånd;
  • stepplere;
  • elliptiske trænere.

De skal have puls- og pulssensorer.

Før en lektion udføres en opvarmning i 10 minutter i kardiområdet. Det hjælper med at varme musklerne op og forbereder hjertet til træning. Med cardio træning udvikler udholdenhed og fedtforretninger brændes. Både en fuld træning og et supplement efter arbejde i gymnastiksalen kan gennemføres. Cardio trænere adskiller sig i teknikken til at udføre bevægelser, og efter typen af belastning er de nøjagtigt de samme. Du kan vælge en simulator til en lektion eller skifte ved hjælp af forskellige. Resultatet bliver intens og lang træning.

Efter gymnastiksalen vil sessionen vare fra 15 til 45 minutter. Hvis du kun træner i konditionshallen, skal du starte med 25 minutter og gradvist bringe det op til en time. Fedtfordeling forekommer først efter 15 minutters træning på simulatorer.

  1. Motionscykler. Velegnet til træning af mennesker, der har åreknuder, ryg- og ledsygdomme. På stationære cykler trænes hofter og bagdel, mens ryg, mave, bryst og skuldre efterlades uden opsyn.
  2. Løbebånd. At gå og løbe på løbebånd er den sikreste form for motion.
  3. Steppers. Bryst, ryg og skuldre pumpes godt på denne simulator.
  4. Elliptiske trænere. De kombinerer alle typer simulatorer. Med deres hjælp kan du træne følgende zoner: hofter, bagdel, ryg, bryst, skuldre, ben. Denne enhed fordeler belastningen jævnt på alle zoner, så der er ingen begrænsninger for træning på den.

Begrænsninger for træning i cardio-rummet

  1. I tilfælde af åreknuder bør vandrette simulatorer ikke anvendes.
  2. Hvis der er flade fødder og problemer med rygsøjlen, erstattes jogging med at gå.
  3. Hvis der opstår ubehag i løbet af undervisningen, skal du tage en pause.

Systematisk træning på kardiovaskulært udstyr hjælper ikke kun med at beskytte hjertet og blodkarrene mod sygdomme, men også tabe sig.

Anbefalede: