Hvordan Man Laver En Krog

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Krog
Hvordan Man Laver En Krog

Video: Hvordan Man Laver En Krog

Video: Hvordan Man Laver En Krog
Video: ✈️🏆. Hvordan man laver verdensrekord papirflyet til den længste flyvetid, designet af TAKUO TODA. ✈️ 2023, December
Anonim

Hook er en meget almindelig stansepunch, som bogstaveligt betyder "hook" på engelsk. Det omtales traditionelt på samme måde i Rusland. Det er ikke kun vigtigt at studere teknikken til dets anvendelse, men også at forberede knoglerne og senerne i hænderne med høj kvalitet for ikke at blive såret i kamp.

Hvordan man laver en krog
Hvordan man laver en krog

Er det nødvendigt

  • - boksehal
  • - handsker
  • - bandager
  • - pære;
  • - sjippetov;
  • - partner;
  • - træner.

Instruktioner

Trin 1

Varm op grundigt inden træning. Kør 1-2 kilometer i hallen eller langs gaden. Tag et reb og spring i 5-10 minutter. Sørg for at ælte dine lemmer godt, og udfør også bøjninger og sving på kroppen. Da krogen er færdig med hele kroppen, er det vigtigt, at alle muskler opvarmes ordentligt, ellers kan du let komme til skade.

Trin 2

Lær at knytte knytnæven korrekt. Klem fingrene så hårdt som muligt. Placer nu din knytnæve mod væggen. Hvis alle knoglerne er helt presset mod det og lavet en flad overflade, så gjorde du alt korrekt. Husk, at krogen og alle andre slag kun skal laves med de to første knogler i pegefingeren og langfingrene.

Trin 3

Øv luftkroge. Så nu er det tid til at lære side-impact-teknikken. Bøj dine ben og højre arm lidt ved albuen. Den venstre hånd er tæt på ansigtet for beskyttelse.

Trin 4

Lav et lille twist med din højre hofte og kast din hånd lidt fremad uden et stærkt sving. Krog påføres kun i tæt og mellemlang rækkevidde. Gentag den samme bevægelse med din venstre hånd. Den højre hånd beskytter ansigtet, venstre lår er snoet, og venstre hånd giver et sidebeslag.

Trin 5

Styrke den erhvervede færdighed. Efter flere dusin opvarmningsblæser i luften, skal du begynde at øve posekrogen. Sørg for at vikle bandager omkring dine hænder og bære handsker. Stå med dit ansigt foran en boksesæk, og gentag den samme bevægelse som i opvarmningen. Alternative sidespark med dine venstre og højre hænder uden at svinge.

Trin 6

Begynd at bruge dette slag i sparring og kamp. Husk, at de mest effektive krogpletter er kæben og leveren. Derfor, når du arbejder med en partner, skal du prøve at drage fordel af disse sårbarheder i tæt kamp og finde ud af dette sideslag.

Anbefalede: