Sådan Lærer Du At Trække Op Til Taljen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Trække Op Til Taljen
Sådan Lærer Du At Trække Op Til Taljen

Video: Sådan Lærer Du At Trække Op Til Taljen

Video: Sådan Lærer Du At Trække Op Til Taljen
Video: Hvordan man tilføjer volumen til håret! 4 måder at stile dit hår på! Eva Lorman 2024, April
Anonim

Du kan lære at trække op til taljen om et par uger, hvis du allerede har erfaring med træning på den vandrette bjælke. For at gøre dette skal du øge antallet af regelmæssige pull-ups til 20-30, lære at lave et udløb for styrke og hæve din krop på den vandrette bjælke til brystet.

Træk op på den vandrette bjælke
Træk op på den vandrette bjælke

Ikke alle kan lære at trække op til taljen. Dette kræver udholdenhed og evnen til at kontrollere din krop. Nogle atleter hævder, at selv nogle af ovenstående vilkår for succes ikke er nok - nogle gange forstyrrer strukturens anatomi udviklingen af succes (lange arme, høj statur, ikke-standard arrangement af ledbånd osv.). Det vil være meget lettere for dem med lav vægt, mellemhøjde og korte arme.

Det første skridt er at øge antallet af regelmæssige pull-ups

Først skal du trække pull-up på stangen op 20-30 gange i en tilgang. På samme tid skal du være opmærksom på, at der hver gang du rejser dig, er der ingen svajende, prøv at holde dine ben sammen og lige. Det er i dette tilfælde, at hænderne fungerer som håndtag, musklerne i maven og ryggen er forbundet. Disse muskelgrupper er nødvendige for en mere kompleks type træning - trække op til taljen.

Hvordan kan du hurtigt øge antallet af pull-ups ad gangen?

Der er to gode måder. Den første metode er at trække op på den vandrette bjælke i ti tilgange, 3-7 gange. Hvil mellem sæt på højst 30 sekunder. For eksempel, hvis du i en tilgang kan trække op 10 gange, anbefales det at trække op 3-4 gange. Som et resultat skal du trække dig op 30-40 gange for en kort træning.

Efter 10 reps skal du hvile et par minutter og prøve at trække op så mange gange som muligt. Dette vil være den sidste øvelse, som skal afsluttes med det sædvanlige hæng på baren i et minut eller to.

Daglig træning på denne måde kan du øge antallet af pull-ups med 50% om en måned.

Den anden metode er sværere for kroppen, da den bliver nødt til at trække op med ekstra vægt. Du kan hænge 10 kg, og du kan hænge 20 kg - alt afhænger af din fysiske tilstand. Træk bare det maksimale antal gange op ad flere måder.

Det andet trin er at lave "exit on one" og "exit on two"

Øvelser på den vandrette bjælke "exit to one" og "exit to two" fungerer som forberedende. Når du udfører dem, er de samme muskelgrupper involveret som når du trækker op til taljen. I sidste ende skal du være i stand til let at gøre to eller to ud eller tvinge ud mindst 10 gange.

Trin tre - brysttræk

At vide, hvordan man trækker op til brystet mindst ti gange, kan du prøve at begynde at trække op til taljen. Et stort antal pullups til brystet i et sæt indikerer, at du har stærke ryg- og armmuskler. Når du har løftet kroppen til den vandrette bjælke på brystniveau, skal du kun huske, hvordan "kraftudgang" udføres.

Erfarne turnstiles sikrer, at med et indledende niveau af pull-ups 10 gange pr. Sæt, kan du lære at trække op til taljen om en måned. Men dette vil kræve omhu og hårdt arbejde fra dig.

Der er andre måder at lære at trække op til taljen, men det er den mest effektive og hurtigste.

Anbefalede: