Hvorfor Manchester United Kaldes Mancunians

Hvorfor Manchester United Kaldes Mancunians
Hvorfor Manchester United Kaldes Mancunians
Video: Hvorfor Manchester United Kaldes Mancunians
Video: RANGNICK's Man UTD MASTERPLAN! Man Utd News 2023, Februar
Anonim

Den store klub fra Manchester har et stort antal kælenavne, inklusive Mancunians. Hvor kom dette kaldenavn fra?

Hvorfor Manchester United kaldes Mancunians
Hvorfor Manchester United kaldes Mancunians

Oprindelsen til dette udtryk dateres tilbage til oldtiden, tilbage i X-tallet. Derefter dukkede de første omtaler af Manchester by op, og på latin lød de som mancunia eller mancunium (Mamucium). På trods af at byens indbyggere på en moderne måde ofte kaldes Manchester, sammen med det bruger de også det gamle navn, det er meget mere euphonious for både russisk og engelsk.

I dag eksisterer to store fodboldklubber sammen i byen, Manchester United og Manchester City. Formelt er de begge mankunere, ligesom alle de lokale, såvel som hold af andre sportsgrene, der findes i byen.

Den rige historie "MJ" begynder i 1878. Og deres naboer, ManCity, dukkede op to år senere. På trods af en så lille forskel plejede United at gå til verdensplan og havde stillingen som fodboldleder i lang tid. Derfor er Mankunians-kaldenavnet fast forankret for United.

Det er yderst sjældent at høre, hvordan kommentatorer kalder Manchester City, og det er heller ikke en fejltagelse. På trods af den heftige debat mellem fans og fodboldeksperter har begge hold ret til at blive kaldt det efter geografisk placering.

Billede
Billede

Populær af emne.