Hvordan Man Bliver Olympisk Frivillig

Hvordan Man Bliver Olympisk Frivillig
Hvordan Man Bliver Olympisk Frivillig

Video: Hvordan Man Bliver Olympisk Frivillig

Video: Hvordan Man Bliver Olympisk Frivillig
Video: help2help - Frivilligt arbejde er vejen til job 2023, Juni
Anonim

De Olympiske Lege er de mest betydningsfulde og store sportskonkurrencer. Deres besiddelse er ikke kun forbundet med meget høje omkostninger, men også med organisatoriske vanskeligheder, fordi mange tilskuere fra hele verden kommer til legene. De skal alle forklares, hvordan man kommer til konkurrencestederne og de vigtigste lokale attraktioner, besvarer spørgsmål, der opstår, hjælper med hurtig løsning af mulige misforståelser, påstande, konfliktsituationer osv. Derfor kan arrangørerne af OL simpelthen ikke klare sig uden hjælp fra frivillige.

Hvordan man bliver olympisk frivillig
Hvordan man bliver olympisk frivillig

De kommende olympiske lege finder sted i begyndelsen af 2014 i den russiske by Sochi. Og den 7. februar i år er der allerede begyndt ansøgninger fra alle russiske borgere, der ønsker at blive frivillige til de olympiske og paralympiske lege. Det anslås, at omkring 25.000 frivillige vil være forpligtet til at gennemføre dem med succes. Der stilles naturligvis meget høje krav til dem, fordi hver sådan frivillig er en slags person, et "visitkort" i landet. Hvor klart og samvittighedsfuldt hans arbejde vil være, og hvor høflig og velvillig hans opførsel vil være, hvilket indtryk af Rusland forbliver hos udenlandske gæster. Derfor er der oprettet 26 frivillige centre over hele landet, på grundlag af hvilke udvælgelse og træning af frivillige finder sted.

Valget vil være meget strengt. Et obligatorisk krav for kandidater er flydende sprog i et af de fremmede sprog. Det er ikke nødvendigt, at det er engelsk, for mange gæster fra forskellige lande kommer til Sochi. Der er et job for en frivillig, der er en kender af ethvert fremmedsprog. Derudover skal han være en erudit person, have en fremragende viden om russisk historie og historien i regionen, hvor de olympiske og paralympiske lege afholdes, det vil sige byen Sochi. Når alt kommer til alt vil gæsterne sandsynligvis stille ham spørgsmål. Naturligvis skal en frivillig også være omgængelig, høflig, tålmodig og kunne kommunikere med mennesker.

Fra den 7. februar kan enhver russisk statsborger, der ønsker at blive frivillig, efterlade en ansøgning på webstedet vol.sochi2014.com. Dette fortsætter indtil september 2012. Obligatorisk krav: ansøgeren skal være voksen, eller inden OL-starten skal han være 18 år, ellers afvises ansøgningen.

Populær af emne.