Hvordan Man Bestemmer En Persons Styrke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bestemmer En Persons Styrke
Hvordan Man Bestemmer En Persons Styrke
Video: Hvordan Man Bestemmer En Persons Styrke
Video: Эти деревья сильные энергетические доноры 2023, Februar
Anonim

Styrke er en vigtig fysisk kvalitet for en person, der er nødvendig både i sport og i hverdagen. Styrkeindikatorerne manifesteres især tydeligt i vægtløftning, i kraftløftning, i kuglespil, i armbrydning og i græsk-romersk brydning, hvor det er nødvendigt at modvirke ekstern modstand gennem muskuløs indsats eller at overvinde den. Hvordan man bestemmer muskelstyrke?

Hvordan man bestemmer en persons styrke
Hvordan man bestemmer en persons styrke

Instruktioner

Trin 1

Muskelstyrke kan bestemmes ved hjælp af dynamometre i forskellige designs. Håndmuskelstyrke bestemmes af et Collen-dynamometer. Dynamometeret placeres i din håndflade og presses med fingrene med maksimal indsats. Resultatet på resultattavlen er en indikator for styrke. Med forskellige positioner i albueleddet ændres styrken af ​​håndens muskler. Det vil være højere i albueleddets frie position med en vinkel på 160-170 grader i forhold til skulderen. I bøjet tilstand (10-15 grader) vil kraftindikatoren falde, og i den maksimalt ubøjede tilstand (190-200 grader) bliver den minimal. Ifølge mange undersøgelser har vægtløftere de højeste styrkeindikatorer. Kropsdynamometeret måler styrken på bagagerumforlængerne. Komplekse dynamometriske installationer kan måle indikatorerne for næsten alle store muskler hos en person: flexorer og extensorer i hoften, muskler i skuldre, flexors i bagagerumet osv. Dynamometre bruges til at udstyre fysiske uddannelsesinstitutioner til at overvåge dynamikken i væksten af ​​atleternes fysiske indikatorer.

Trin 2

I et motionscenter bestemmes musklernes dynamiske styrke af den maksimale ydeevne i en bestemt øvelse. I vægtløftning afsløres maksimal styrke i to konkurrencedygtige øvelser - snavs og det rene. I kraftløft - i bænkpres, squat og deadlift. Belastningen på musklerne i de to sportsgrene er forskellig, for for at udføre et snavs er det også nødvendigt at fremskynde projektilet for at vise eksplosiv kraft.

Trin 3

Hvis du ikke er ny på vægtløftning og regelmæssigt besøger gymnastiksalen i mindst en måned, kan du selv måle den dynamiske styrke af musklerne. Varm først op med en tom bjælke (udfør 10-12 reps), og tilføj derefter gradvist vægt på bjælken og reducer antallet af gentagelser. Når du føler, at bjælkens vægt er tæt på grænsen, skal du udføre 1 gentagelse og gradvist tilføje diske med hver nye tilgang. Sørg for at bruge belay på øvelser som squats og bænkpres. Forsikringen udføres af uddannede atleter fra begge sider. Når du laver squats og markløft, skal du bære et bælte og holde ryggen lige.

Populær af emne.