5 Fitnessmyter

Indholdsfortegnelse:

5 Fitnessmyter
5 Fitnessmyter

Video: 5 Fitnessmyter

Video: 5 Fitnessmyter
Video: 5 Fitnessmyter på under 2 minutter! 2023, November
Anonim

Som regel har sport, som alt andet, deres egen tro. Men i virkeligheden viser de sig kun at være en myte. Og her er de mest almindelige.

5 fitnessmyter
5 fitnessmyter

Instruktioner

Trin 1

Sandsynligvis den mest berømte er, at du kan slippe af med mavefedt ved hjælp af maveøvelser. Dette er en dyb misforståelse. Du kan have en stærk abs uden at have en slank figur. En person kan ikke tabe sig kun ét sted. For vægttab er det nødvendigt at gøre alt på en omfattende måde, det vil sige at engagere sig i fitness og samtidig følge en diæt. Og udfør også intens cardio træning.

Trin 2

Mange kvinder er bange for "overtraining". De mener, at det er bydende nødvendigt at træne med en lille vægt, ellers bliver du, undskyld mig for udtrykket "hulk". Dette er alt sammen absurd. Der er meget lidt testosteron i den kvindelige krop, som mænd får muskelmasse på.

Trin 3

Hvis du tror, at tilstedeværelsen af sved indikerer kvaliteten af træningen, tager du dybt fejl. Sved er bare et element i kroppen. Du kan træne en god træning uden at svede.

Trin 4

Hvis dine muskler ikke gør ondt efter træning, betyder det ikke, at du har trænet forgæves. Dette er ligesom sved også et element i kroppen. En dag den næste dag efter fitness er ikke i stand til at foretage en ekstra bevægelse, men nogen er som en "agurk", som om de slet ikke træner. Hver organisme er forskellig. Og der er ikke noget forfærdeligt eller usædvanligt i dette.

Trin 5

Træning med lav intensitet hjælper dig med at tabe dig hurtigere, siger du. Og det er ikke sandt. Mængden af forbrændte kalorier afhænger af intensiteten. Jo mindre du står og jo mere du bevæger dig, jo bedre er resultaterne og effektiviteten af din cardio-træning.

Alt ovenstående er kun toppen af isbjerget. Før du begynder at gøre noget, skal du grundigt studere emnet for klasser, så der ikke er sådanne dumme hændelser og vrangforestillinger. Held og lykke!