Fitness I Transport

Fitness I Transport
Fitness I Transport

Video: Fitness I Transport

Video: ОБЗОР ДОМАШНЕЙ БЕГОВОЙ ДОРОЖКИ OXYGEN FITNESS T-COMPACT B 2022, November
Anonim

Lyder lidt usædvanligt. Men denne form for fitness findes, og det anbefales stærkt til alle dem, der kører i lang tid til arbejde, står i trafikprop i lang tid, bruger meget tid på kørsel eller i enhver offentlig transport. Denne form for fitness hjælper med at bringe musklerne i kroppen i orden.

Fitness i transport
Fitness i transport
Billede
Billede

I den moderne verden bruger vi meget tid på at flytte fra punkt A til punkt B (arbejde, trafikpropper, hjem, sommerhus osv.). Og der er en stereotype, at når man rejser i en bus, tog eller endda sidder i et passagersæde i en bil, skal en person være immobil. At flytte er ikke acceptabel udfordrende adfærd! Men med en konstant position af kroppen bliver dens lymfesystem tilstoppet, vejrtrækning ophører med at massere de indre organer, og musklerne er generelt i en afslappet tilstand, hvilket er ekstremt destruktivt for dem.

Men der er en vej ud af enhver situation! Grundlæggende gymnastikøvelser er meget velegnede til at udføre dem i siddende stilling.

Billede
Billede

Først skal du passe på din stive nakke. Det anbefales kun at gøre dette under kørsel, da koncentrationen på vejen falder.

1. Drej hovedet til venstre og højre for at strække stive muskler.

2. Vippes frem og tilbage, ved at vippe det vigtigste er at strække halsen så meget som muligt fra den syvende halshvirvel til kronen. Der er intet mål at nå brystet eller tabe hovedet på ryggen. Det vigtigste, der hjælper med at genoprette blodtilførslen til hjernen, er kroneindsatsen op!

3. Vipper hovedet til venstre og til højre, indsatsen er også rettet opad!

4. "Se ned, se op" med rotationsbevægelser, hovedet rulles langs den maksimale radius.

Billede
Billede

Selvom du ikke har lyst til, at din hals er følelsesløs, skal du stadig passe på den. Vær opmærksom på, at under opvarmning af livmoderhalsen er kronen den vigtigste anstrengelsesretning, da vores opgave er at strække musklerne og ikke de intervertebrale skiver. For at strække ryggen skal du dreje i forskellige retninger og strække armene mod det tilstødende sæde. For at forbedre effekten kan du holde dine hænder fast ved den tilstødende stol og langsomt trække kroppen mod dine hænder.

Billede
Billede

Der er en populær øvelse kaldet "kat". Fastgør dine hænder i en lås, rund din ryg tilbage, og træk armene fremad, og vend dine håndflader væk fra dig. Bøj derefter ryggen i den modsatte retning, og læg dine hænder bag hovedet. Denne øvelse tillader ikke kun musklerne at strække sig, men også styrke. Plus, det er en god start for strækning. Hvil dine fødder på gulvet og nakken på sædet, løft dit bækken med et suk og sænk det med en udånding. Enhver passager og chauffør kan udføre denne øvelse, hvis de er i en trafikprop. Under en lang siddetid i transport skynder al væske sig til underekstremiteterne, dvs. til benene, for deres opvarmning vil det være nok til at rette og stramme strømpen og dreje den.

Populær af emne.