Hvorfor Brydere Har ører Som Dumplings

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Brydere Har ører Som Dumplings
Hvorfor Brydere Har ører Som Dumplings

Video: Hvorfor Brydere Har ører Som Dumplings

Video: Hvorfor Brydere Har ører Som Dumplings
Video: 蝦餃 Har Gow Dumplings 2023, December
Anonim

Brudte ører er et karakteristisk træk for mange brydere. I Rusland sammenlignes de med dumplings i Europa - med blomkål. Brudte ører menes at være en professionel skade i freestyle wrestling. Ofte forekommer en sådan skade i klassisk græsk-romersk brydning, mindre ofte i boksere.

Hvorfor brydere har ører som dumplings
Hvorfor brydere har ører som dumplings

Instruktioner

Trin 1

Brud på auriklerne er resultatet af tæt kontakt mellem bryderne med hinanden, når hovedet på en af dem er i et hårdt greb om magt, kan det, når det frigives, beskadige auricleen. Kraniet, i konstant bevægelse og greb, kan modstå ganske store klemmer, som bruskene ikke er i stand til at modstå. Når skalbrusk går i stykker, frigives væske under huden på brudstedet. Det fryser og tager de mest forskellige former.

Trin 2

Normalt anbefales det, hvis øreklokken er brudt, at se en læge med det samme. Men lægehjælp ydes ikke altid rettidigt. Desuden involverer den kvalificerede behandling af en sådan skade periodiske procedurer til pumpning af den indre væske. Og inden afslutningen af behandlingen skal brydning glemmes. At det i processen med at forberede sig til en konkurrence eller under selve konkurrencen er helt uacceptabelt for en atlet. Derefter nægter han bevidst behandling eller lægger den på bagbrænderen.

Trin 3

Ud over knuste ører kan brydere også møde andre skader - forstuvninger, blå mærker, forskydninger, brækkede næser og endda brud. Og som en hvilken som helst skade medfører en ødelagt auricle efterfølgende mange problemer. Ud over det upartiske udseende begynder ørerne at blive ondt i alderdommen. Smerter ledsager konstant den tidligere bryder om morgenen og når vejret skifter. Når du rører ved ørerne, øges smerten kun, selv efter atleten holder op med at træne. Det vil ikke være muligt at bruge små hovedtelefoner, da de simpelthen ikke passer i et deformeret øre.

Trin 4

For nylig er kosmetologemedicin trådt frem og kan rette op på deformationen af auricleen, uanset hvor gammel bruddet er. Det er det værd, selvfølgelig, ikke billigt og giver dig kun mulighed for at korrigere udseendet, men det er ret populært blandt brydere, der forlader den professionelle ring.

Trin 5

En aurikelbrud kan opnås uden brydning eller boksning, men simpelthen ved at få en ret alvorlig blå mærke. I dette tilfælde svulmer auriklen og får en lilla-blå farve. Stedet for brusk eller tåre i brusk vil skade meget. Samtidig bør øret ikke berøres, og endnu mere, prøv at rette brusk alene. Du kan anvende en kold komprimering eller ispose på det berørte område. Hvis huden er beskadiget, skal du smøre sårets kanter med jod og anvende en aseptisk bandage. Søg lægehjælp hurtigst muligt.

Anbefalede: