Sådan Fjernes Mave Og Rygfedt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Mave Og Rygfedt
Sådan Fjernes Mave Og Rygfedt

Video: Sådan Fjernes Mave Og Rygfedt

Video: Потеряйте живот и жир на спине за 14 дней! Бесплатная домашняя тренировка 2022, December
Anonim

Denne form for fedme er mere typisk for mænd. Læger kalder det "kortisol" fedme, da det ofte skyldes forhøjede niveauer af cortisol i blodet. Derfor skal du gennemgå en undersøgelse med en endokrinolog, inden du starter fysisk træning. Nogle gange er det nok at justere kroppens hormonelle baggrund, så fedt i problemområder opløses af sig selv.

Sådan fjernes mave og rygfedt
Sådan fjernes mave og rygfedt

Instruktioner

Trin 1

Du kan ikke slippe af med fedt på et eller andet sted i kroppen. Fedt er en energireserve, som kroppen opbevarer til en regnvejrsdag. Derfor kan du kun slippe af med alle aktier som helhed.

Trin 2

Overvej din tilgang til ernæring. Hvis din diæt består af et stort måltid og mange snacks hele dagen, er det ikke overraskende, at du har problemer med lipidaflejring i ryg og talje. Sæt dig ned ved bordet 5-6 gange om dagen, udelukk konfekture fra kosten og reducer den samlede mængde kalorier, der forbruges med 10-15%. Dette vil være nok til, at fedtbutikker gradvist begynder at smelte.

Trin 3

Føj den nødvendige fysiske aktivitet til den rigtige diæt. Den bedste måde at tabe alt fedt på er ved aerob træning. Den mest effektive fedtforbrændingsøvelse kører i et gennemsnitligt tempo. Det vigtigste er at køre regelmæssigt og i mindst 40-60 minutter. Forsøg ikke at sætte en hastighedsrekord på sporet, dette øger stødbelastningen på leddene på benene og på rygsøjlen. Det er nok bare at løbe i frisk luft mindst tre gange om ugen.

Trin 4

Føj styrketræning med lav intensitet til dine aerobe træningsprogrammer. Det bedste valg er kerneøvelser udført på en fitball med stor diameter.

Lig på din mave på fitball, ben og ryg i en lige linje, tæer hviler på gulvet. Pres dine hænder mod dine templer. Læn dig langsomt fremad, stræk dine rygmuskler, og løft derefter din torso forsigtigt så højt som muligt.

Trin 5

Lig på fitball med ryggen, så den er under dine skulderblade. Bøj dine ben ved knæene og hvil på gulvet. Hofterne danner en lige linje med kroppen. Løft dine lige arme over brystet og lås fingrene. Stram dine mavemuskler. Løft din højre og venstre skulder efter tur.

Trin 6

Lig dig ned på fitball med din nedre ryg. Benene er let adskilte skulderbredde fra hinanden og hviler godt på gulvet. Pres dine hænder mod dine templer. Løft din krop op, tag ikke dine albuer med, sørg for at de er spredt fra hinanden. Forsøg ikke at trække hagen op til brystet, det lægger mere belastning på dine nakkemuskler.

Trin 7

Udfør alle kerneøvelser så meget som muligt. Dette tørrer musklerne ud og forhindrer din talje i at udvide sig. Samtidig hjælper disse øvelser med at fremskynde forbrændingen af ​​kropsfedt.

Populær af emne.