Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or

Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or
Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or

Video: Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or

Video: Lionel Messi ● Ballon d'Or 2015 ● The Movie 2022, November
Anonim

Den 11. januar 2016 i Zürich, Schweiz, fandt den næste ceremoni at tildele den vigtigste individuelle pris til den bedste fodboldspiller på planeten i den forløbne sæson. Hele verden anerkendte navnet på Golden Ball-vinderen i 2016.

Lionel Messi - 2016 Ballon d'Or-vinder
Lionel Messi - 2016 Ballon d'Or-vinder

I flere årtier har den internationale fodboldforening FIFA fastlagt den mest værdige fodboldspiller på planeten baseret på resultaterne af en sportssæson. I 2016 hævdede to spillere fra det spanske Barcelona (Neymar og Lionel Messi) samt de berømte syv fra Royal Madrid-klubben, den uforlignelige Cristiano Ronaldo, Ballon d'Or.

Ved Zürich-ceremonien blev den fremtrædende brasilianske Kaka, der vandt Golden Ball 2007, betroet retten til at erklære den bedste fodboldspiller på planeten i henhold til resultaterne fra det forrige 2015. Forresten var den tidligere spiller fra Milan og Real Madrid på tidspunktet for uddelingen af ​​prisen den sidste brasilianer, der blev tildelt en sådan æretitel.

I henhold til afstemningsresultaterne modtog Lionel Messi Golden Ball-2016. Den argentinske angriber to år senere (tidligere priser gik til Cristiano) modtog igen den mest værdifulde individuelle fodboldspillerpræmie.

Sidste sæson vandt Messi sammen med Barcelona en sejrende sejr i Champions League og blev igen Spaniens mester. Leo vandt den spanske Royal Cup med catalanerne i 2015.

I La Liga sidste sæson ramte Messi rivalernes mål 43 gange, i Champions League var han i stand til at score 10 gange. På landsholdet spillede Lionel 8 kampe i 2015, hvor han formåede at behage fansen med mål fire gange.

Lionel Messi modtog Golden Ball-prisen for femte gang i sin karriere.

Populær af emne.