Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or

Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or
Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or

Video: Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or

Video: Lionel Messi - Vinder Af Ballon D'Or
Video: Lionel Messi ● Ballon d'Or 2015 ● The Movie 2023, Oktober
Anonim

Den 11. januar 2016 i Zürich, Schweiz, fandt den næste ceremoni at tildele den vigtigste individuelle pris til den bedste fodboldspiller på planeten i den forløbne sæson. Hele verden anerkendte navnet på Golden Ball-vinderen i 2016.

Lionel Messi - 2016 Ballon d'Or-vinder
Lionel Messi - 2016 Ballon d'Or-vinder

I flere årtier har den internationale fodboldforening FIFA fastlagt den mest værdige fodboldspiller på planeten baseret på resultaterne af en sportssæson. I 2016 hævdede to spillere fra det spanske Barcelona (Neymar og Lionel Messi) samt de berømte syv fra Royal Madrid-klubben, den uforlignelige Cristiano Ronaldo, Ballon d'Or.

Ved Zürich-ceremonien blev den fremtrædende brasilianske Kaka, der vandt Golden Ball 2007, betroet retten til at erklære den bedste fodboldspiller på planeten i henhold til resultaterne fra det forrige 2015. Forresten var den tidligere spiller fra Milan og Real Madrid på tidspunktet for uddelingen af prisen den sidste brasilianer, der blev tildelt en sådan æretitel.

I henhold til afstemningsresultaterne modtog Lionel Messi Golden Ball-2016. Den argentinske angriber to år senere (tidligere priser gik til Cristiano) modtog igen den mest værdifulde individuelle fodboldspillerpræmie.

Sidste sæson vandt Messi sammen med Barcelona en sejrende sejr i Champions League og blev igen Spaniens mester. Leo vandt den spanske Royal Cup med catalanerne i 2015.

I La Liga sidste sæson ramte Messi rivalernes mål 43 gange, i Champions League var han i stand til at score 10 gange. På landsholdet spillede Lionel 8 kampe i 2015, hvor han formåede at behage fansen med mål fire gange.

Lionel Messi modtog Golden Ball-prisen for femte gang i sin karriere.

Anbefalede: