Søn Af Cristiano Ronaldo Hvem Opdrager Drengen?

Indholdsfortegnelse:

Søn Af Cristiano Ronaldo Hvem Opdrager Drengen?
Søn Af Cristiano Ronaldo Hvem Opdrager Drengen?

Video: Søn Af Cristiano Ronaldo Hvem Opdrager Drengen?

Video: Søn Af Cristiano Ronaldo Hvem Opdrager Drengen?
Video: Cristiano Ronaldo in Denmark 2024, Kan
Anonim

Som en af de mest berømte personligheder i fodboldens verden tiltrækker Cristiano Ronaldo konstant stor opmærksomhed på sin person. Desuden gælder dette ikke kun præstationer i en sportskarriere, men også detaljer fra hans personlige liv. Hans lyse og mindeværdige udseende sammen med upåklagelig stil er blevet grunden til hans utrolige popularitet over hele planeten. Alle kender den langsigtede og stædige konkurrence mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messiah, som ofte går ud over fodboldarenaer og vedrører reklamekampagner, fotoshots og bare nysgerrige rygter. Så i dag var en af de mest diskuterede nyheder oplysningerne om Cristiano's søn.

Far og søn er uadskillelige
Far og søn er uadskillelige

Ronaldo Jr. blev født den 17. juni 2010. Da nyheden kun blev offentliggjort på spillerens websted en halv måned senere, og derfor ikke meddelte det, var verdens fodboldsamfund meget overrasket over denne kendsgerning. Interessant nok blev den fantastiske natur af informationen om fødslen af en søn fra Cristiano Ronaldo først opfattet som en falsk fyldning forbundet med hacking af en populær fodboldspillers personlige websted. Denne effekt blev forstærket af den efterfølgende forsvinden af information.

Efter et stykke tid bekræftede Ronaldo imidlertid initiativet i egne hænder og bekræftede oplysningerne om faderskab. Pikanen ved situationen var, at Cristiano og den russiske kvinde Irina Shayk i denne periode meddelte deres forlovelse. Dette blev også veltalende bevist af tilstedeværelsen af en vielsesring under verdensmesterskabet, der blev afholdt i Sydafrika. Da Irina ikke var gravid og ikke delte med sin forlovede glæden ved at finde forældrenes lykke, bekræftede hun i sociale netværk kun tørt oplysningerne om hans søns udseende.

Det er pålideligt kendt, at drengen blev født i USA. Repræsentanter for fodboldspilleren, der hurtigt udfyldte eksportdokumenterne, transporterede ham imidlertid til en villa i Algarve (Portugal). Faderen opkaldte med samtykke fra hele sin store familie sin søn Cristiano. På nuværende tidspunkt er han allerede vokset op og spiller fodbold på Pozuelo sportsskole, hvor han for nylig markerede sig med et hattrick til glæde for sin fremtrædende far.

Hvem er mor til sønnen til Cristiano Ronaldo

Efter fremkomsten af uventede oplysninger om faderskabet til den berømte portugisiske fodboldspiller og hans egen anerkendelse af dette faktum blev hele verdenssamfundet straks interesseret i, hvem der blev mor til dette barn. Interessant nok nægtede Cristiano fra de allerførste minutter af kommunikation om emnet hans faderskab kategorisk at diskutere den saftige detalje om moderskab. Først var fodboldsamfundet tilbøjeligt til at tro, at en amerikansk kvinde blev mor til Cristiano Jr., som for en vis belønning indrømmede sin søns opdragelse til sin far. Denne version blev dog hurtigt afvist på grund af dens fuldstændige inkonsekvens. Derefter var mange enige om, at sønnen til Cristiano Ronaldo blev født en surrogatmor, hvis navn af etiske grunde den fremtrædende fodboldspiller holder hemmelig.

Christianu Jr ved allerede, hvem han vil være
Christianu Jr ved allerede, hvem han vil være

Der blev lækket information til pressen om, at kvinden selv, der fødte et "stjernebarn", kategorisk undgår reklame. Imidlertid synes skeptiske fans af fodboldspilleren, at alle disse nuancer er ret strengt fastsat i kontrakten med surrogatmoren. Desuden blev disse tjenester generøst betalt. Cristiano selv er meget jaloux på privatlivets fred i sit personlige liv. Han har gentagne gange erklæret, at detaljerne om hans søns fødsel aldrig vil blive diskuteret offentligt. Selv i sin selvbiografi omgår fodboldspiller flittigt alle nuancer forbundet med familielivet i forældrehjemmet.

En interessant legende handlede om et utilsigtet seksuelt forhold til en af servitriserne i Los Angeles i 2009. Påstået, efter et engangs romantisk eventyr, blev pigen gravid og kontaktede straks gennem en agent den potentielle far til et fælles barn. Og så var der en DNA-identitetstest, der viste, at amerikaneren ikke snyder ham. Den sidste fase af det afslappede forhold var en temmelig stor kompensation ved at acceptere, hvor den egoistiske mor påtog sig pligten til fuldstændigt at distancere sig fra babyens liv og aldrig minde sig om sig selv igen.

På trods af Cristiano Ronaldos dybe tavshed formåede den allestedsnærværende presse endda at meddele nogle detaljer om denne umoralske aftale. Ifølge denne version varierer gebyret for en surrogatmor, der angiveligt bor i Florida, fra tolv til tyve millioner dollars. Dette beløb dækker også hendes tavshed om, at hun tilhører en fodboldspiller og hans søns liv.

Til fordel for dette scenario taler ifølge mange fans af fodboldspilleren det faktum, at den fremtrædende sanger Ricky Martin sendte et tweet, der lykønskede Ronaldo med tilføjelsen af sin familie. I denne sammenhæng er en interessant sag fra musikerens personlige liv forbundet med det faktum, at han som en åben homoseksuel også brugte tjenesterne fra en surrogatmor, der fødte tvillinger.

Cristiano indrømmer åbent, at situationen med fraværet af en mor i babyens liv for ham ikke er problematisk, da han har en kærlig far og bedstemor. Han nævnte også, at eneforældrefamilier i vores tid er meget almindelige, og dette bør ikke betragtes som noget særligt og ringere. Desuden dør forældrene, og børnene fortsætter med at leve videre.

Biografisk film om den portugisiske fodboldspiller

I 2015 accepterede verdenssamfundet med stor entusiasme frigivelsen af en bibliografisk film om den fremtrædende portugisiske fodboldspillers liv uden for sport. Seerne kunne lære mange tematiske detaljer, herunder hjemmemiljø, yndlingsbiler og nogle interessante fakta.

Far og søn elsker at tilbringe tid sammen
Far og søn elsker at tilbringe tid sammen

Den største vægt i denne film blev netop lagt på familien og far-søn-forholdet. Af alle tegn er det klart, at Cristiano Jr. elsker sin fremtrædende far og elsker at tilbringe den tid, hvor forældrenes travle tidsplan tillader ham at gøre dette.

Desuden er det straks slående, at drengen slet ikke er forkælet, da Ronaldo selv udelukkende taler bekræftende. Faderen mener, at det vigtigste er korrekt opdragelse og en prestigefyldt uddannelse. Men han vil ikke forkæle sit elskede barn på trods af tilstedeværelsen af store muligheder, da dette kun kan ødelægge hans karakter. Det fremgik også klart af fodboldspillerens ord, at han længe havde drømt om at blive far, og ved femogtyve var han i stand til at realisere dette grundlæggende ønske, hvorefter han ændrede sig meget til det bedre.

Ronaldo med sin søn

Det faktum, at far og søn har et meget tæt forhold, siges også af Cristiano Jr. selv. Dette par er meget tæt på hinanden, og sønnen støtter altid sin far, som elsker at konsultere ham som med en voksen. Ronaldo tager sin søn med til ceremonier, hvile og endda træning.

Far elsker sin dreng meget
Far elsker sin dreng meget

På mange kampe med Juventus (og tidligere Real Madrid) deltagelse på tribunen kan du se sønnen til Cristiano Ronaldo med sin bedstemor (mor til fodboldspilleren), der nøje følger spillet med”familieidolet”. Faderen var allerede i stand til at indgyde sin søn en glødende kærlighed til fodbold. På trods af at fodboldspilleren opnåede sine regalia præcist som en angriber, drømmer hans søn om at blive målmand. Ifølge spilleren ønsker han ikke at gentage det vanskelige forhold til sin egen far og respekterer derfor valget af sin søn, selvom han er ganske overrasket over dette.

Hvem opdrager drengen

På tidspunktet for fødslen af Cristiano Jr. var hans far i et romantisk forhold med modellen Irina Shayk. Og selvom hun nogle gange tilbragte sin fritid med ham, flyttede hun alligevel væk fra at opdrage barnet. Drengens familie, som han og hans far og bedstemor udgør, bor i Madrid. Og det er moren til den fremtrædende fodboldspiller, der tager sig af drengen og er engageret i hans opdragelse. Derfor bør han under ingen omstændigheder betragtes som frataget kvindelig opmærksomhed.

Cristiano Jr er i gode hænder
Cristiano Jr er i gode hænder

En gang, da hans søn spurgte, hvor hans mor var, fik han at vide at hun var død. Senere begyndte de dog på Ronaldos insistering at fortælle drengen, at hun havde rejst i lang tid. I øjeblikket husker stjernens søn ikke længere dette, selvom Cristiano Ronaldo selv ikke synes at skjule sandheden, men vil afsløre hemmeligheden, efter at han er vokset op.

Da drengen er helt glad i sin familie og er omgivet af all-round omsorg og kærlighed, er det helt indlysende, at den fremtrædende fodboldspiller har ret i sin opførsel i forhold til information om moderskab. Cristiano Ronaldo prøver meget hårdt på at være autoritet for sin søn og fører en sund livsstil, der udelukker dårlige vaner. Han lærer drengen det samme. Ifølge mange ligner hun og hendes søn meget ens udseende, hvis virkning forstærkes yderligere af ligheden mellem deres stilarter i tøj.

Anbefalede: