Får Cristiano Ronaldo Golden Boot I Sæsonen 2019-2020?

Indholdsfortegnelse:

Får Cristiano Ronaldo Golden Boot I Sæsonen 2019-2020?
Får Cristiano Ronaldo Golden Boot I Sæsonen 2019-2020?

Video: Får Cristiano Ronaldo Golden Boot I Sæsonen 2019-2020?

Video: Får Cristiano Ronaldo Golden Boot I Sæsonen 2019-2020?
Video: Cristiano Ronaldo Receives his Third Golden Boot Award 2024, Marts
Anonim

Sæsonen 2019-2020 nærmer sig slutningen, så målscoreløbet begynder at få fart, hver kamp er en chance for at bevise dig selv og vise dit maksimale potentiale. En af lederne i kampen om den gyldne støvle er Cristiano Ronaldo, der vandt dette trofæ 4 gange.

Får Cristiano Ronaldo Golden Boot i sæsonen 2019-2020?
Får Cristiano Ronaldo Golden Boot i sæsonen 2019-2020?

Biografi

Cristiano Ronaldo er en portugisisk fodboldspiller, der spiller for Juventus Football Club i Italien. Cristiano er en af de bedste fodboldspillere i historien, der tidligere har spillet for Manchester United og Real Madrid. I en alder af 35 ophører den portugisiske fodboldspiller aldrig med at forbløffe publikum med sit magiske spil, og fans er sikre på, at Ronaldo vil være i stand til at spille på et højt niveau i 3-4 år.

Billede
Billede

Golden Boot i sæsonen 2019-2020

The Golden Boot er en af de mest prestigefyldte individuelle priser i fodbold. Denne titel går til den spiller, der har flest mål i en sæson inden for rammerne af hans fodboldliga. I sæsonen 2019-2020 er der en meget stædig kamp for denne titel. De vigtigste udbydere er: Robert Lewandowski for Bayern München, Ciro Immobile for Lazio, Cristiano Ronaldo for Juventus. På grund af Robert Lewandowski - 34 mål, hvilket svarer til 68 point med en koefficient på 2,0. Ciro Immobile, angriber af fodboldklubben "Lazio", har scoret 34 mål, hvilket svarer til 68 point med en koefficient på 2,0. Og spidsen for FC "Juventus" - Cristiano Ronaldo scorede 31 mål, hvilket svarer til 62 point med en koefficient på 2,0.

Billede
Billede

For angriberen Robert Lewandowski er sæsonen allerede forbi, da det tyske mesterskab allerede er slut, og Robert ikke længere har mulighed for at score et par flere mål og blive førende. Ciro Immobile har to kampe tilbage: spillet med Brescia og Napoli. Den italienske fodboldspiller har mulighed for at score flere mål i modstanderens mål. Hvad Cristiano Ronaldo angår, har den portugisiske fodboldspiller to kampe tilbage. Cristiano er adskilt med 3 mål fra Ciro Immobile, i betragtning af at spilleren fra fodboldklubben "Lazio" har to kampe i reserve, og han kan forbedre sin position. Det vil være ret vanskeligt for Ronaldo at score omkring 5-6 mål i 2 kampe, dette er resultatet, der gør det muligt for ham at vinde titlen, men måske ikke.

Billede
Billede

Når vi kender Cristiano Ronaldo, kan vi antage, at han stadig vil være i stand til at score omkring 5-6 mål i modstanderens mål. I sæsonen 2019-2020 scorede Ronaldo 31 mål i 32 kampe, hvilket er et af de bedste mål-til-hoved forhold i ligaen. På trods af at den portugisiske fodboldspiller allerede er 35 år gammel, har han ikke mistet sin tørst efter mål efter at have flyttet fra fodboldklubben Real Madrid. Denne sæson vandt Juventus-holdet, som Cristiano spiller for, Serie A Cup i den italienske liga forud for planen. I et af hans interviews sagde Cristiano Ronaldo: "… … det vigtigste er holdets sejr, denne sæson var ikke let, hvad angår Golden Boot-titlen, jeg prøver ikke at tænke på det, jeg bare spille fodbold, alt er stadig foran."

Anbefalede: