Sådan Lærer Du Kung Fu

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Kung Fu
Sådan Lærer Du Kung Fu

Video: Sådan Lærer Du Kung Fu

Video: Sådan Lærer Du Kung Fu
Video: КУНГ-ФУ МАСТЕР против ВИКИНГА !! Крутой Бой !!! 2023, November
Anonim

For nylig vinder orientalsk kampsport mere og mere popularitet. De organiserer mange sektioner, klubber, haller, hvor selvforsvarsdiscipliner undervises. Talrige bøger, manualer og video-tutorials er afsat til dette til selvmestring af de grundlæggende færdigheder inden for kampsport. Overvej fordelene ved at lære kung fu hos en lærer og alene.

lære kung fu
lære kung fu

Instruktioner

Trin 1

Kung Fu med en lærer.

Der er mange måder at mestre kung fu-færdigheder på. Det enkleste og mest effektive er at tilmelde sig kurser. Under tilsyn af en lærer har du større chance for at gøre det rigtige. Træneren viser dig alle dine fejl og viser dig de korrekte bevægelser. Derudover vil du øve parvis, uanset om det er din træner eller den samme studerende, dette giver fordelen ved at finpudse dine færdigheder i praksis.

Det vigtigste er at vælge den rigtige lærer, det vil sige ikke en teoretiker, men en praksis. Vælg en mester baseret på hans erhvervserfaring, kamppriser og fortjeneste.

Trin 2

Kung Fu dig selv.

Hvis du beslutter dig for at mestre kung fu alene, er det vigtigt at vælge det rigtige materiale her. Der findes nu et stort udvalg af gratis materialer om dette emne på Internettet. Download tutorials efter at have læst anmeldelser om dem på tematiske fora.

Trin 3

Efter at have læst teorien, gå i praksis. Lager op på videomaterialer og begynd at øve dig på øvelserne. Forsøg ikke hårde tricks. Gå gradvist fra enkel til kompleks.

Trin 4

Hold dig i god fysisk form. Hæng en boksesæk derhjemme og øv spark og slag, lad som om du rammer angriberen.

Øv yoga eller tai chi for at øve fleksibilitet og undvige slag.

Optag dine aktiviteter og gennemgå for at arbejde på fejl. Bed en ven om at lære denne kunst med dig, så læringsprocessen bliver mere effektiv.

Anbefalede: