Resultater Af Det Nederlandske Fodboldmesterskab 2018-2019

Indholdsfortegnelse:

Resultater Af Det Nederlandske Fodboldmesterskab 2018-2019
Resultater Af Det Nederlandske Fodboldmesterskab 2018-2019

Video: Resultater Af Det Nederlandske Fodboldmesterskab 2018-2019

Video: Real Madrid vs Psg 5-2 (Agg) Highlights u0026 Goals | ROUND OF 16 | UCL 2017/2018 2022, December
Anonim

Det hollandske fodboldmesterskab er ikke blandt de fire bedste indenlandske europæiske mesterskaber. Denne turnering har dog sine egne karakteristiske slående træk. I eliteafdelingen af ​​det hollandske mesterskab spiller klubber med en rig fodboldhistorie, hvert år giver dette mesterskab verden nye unge fodboldspillere, der bliver vigtige spillere for verdensfodboldens store præmier.

Resultater af det nederlandske fodboldmesterskab 2018-2019
Resultater af det nederlandske fodboldmesterskab 2018-2019

Det indenlandske mesterskab i Holland fodboldmesterskab er en spændende turnering med mange lovende unge fodboldspillere fra hele verden. Takket være dette er kampene i Eredivisie lyse, fodbold udført af mange klubber kaldes af eksperter "oprigtig", fremmed for pragmatisme.

Hollandske mesterskabsvindere 2018-2019

Der er 18 hold, der konkurrerer i det hollandske mesterskab i fodboldfodbold. I løbet af sæsonen gennemfører klubber inden for rammerne af det indenlandske mesterskab 34 runder. Ifølge resultaterne af konkurrencen blev guldmedaljerne i sæsonen 2018-2019 vundet af Ajax Amsterdam. Dette legendariske hold formåede at forelske sig i neutrale fans fra hele verden. Klubben udførte med succes i Champions League og stoppede ved semifinalen. I det indenlandske mesterskab har Ajax været en formidabel styrke gennem hele sæsonen. I 34 kampe i turneringen vandt Amsterdam-spillerne 28 møder, spillede 2 kampe uafgjort, tabt i 4 kampe. Dette tillod ham at score 86 point, hvilket var nok til mesterskabet. For første gang i de sidste fem år har en klub i Amsterdam opnået en sådan succes på den indenlandske arena. Statistikken over mål scoret af "Ajax" er slående (ifølge denne indikator er klubben den bedste i Europa). Amsterdams fodboldspillere ramte rivalernes mål 119 gange.

Andenpladsen i det hollandske mesterskab 2018-2019 blev taget af Ajax 'bittere rivaler, PSV Eindhoven fodboldspillere. Einhovenians var kun tre point bag mesteren. I den 31. runde tabte PSV og Ajax vandt. Dette resultat har haft væsentlig indflydelse på den endelige fordeling af placeringer øverst på klassementet.

Mesterskabets bronzemedaljer gik til en anden grandee for hollandsk fodbold - Rotterdam Feyenoord. Holdet faldt betydeligt bag lederne og fik 65 point.

Fordeling af European Cup-pladser i henhold til resultaterne af Eredivisie-turneringen

Ajax og PSV Eindhoven har optjent retten til at spille næste sæson i UEFA Champions League. Mesterskabets bronzemedaljer, Feyenoord-fodboldspillere, går til gruppespillet i Europa League. Klubberne, der tog plads fra fjerde til syvende, var berettigede til slutspil til Europaligas hovedturnering. Det er glædeligt at se Leonid Slutskys afdelinger blandt disse hold. Hans "Vitesse" tog den sidste femteplads. Foruden Vitesse gjorde AZ Alkmaar (4. plads), Utrecht (6. plads) og Heracles (7. position) vej til Europa League 2019-2020.

Tabere af sæsonen

Den sidste plads i turneringen blev taget af holdet "Breda". I 34 kampe scorede klubben kun 23 point. Dette resultat sikrede Bredas nedrykning til den nedre division.

Klubber med 16. og syttende pladser i slutningen af ​​turneringen flyver ikke direkte ud af Eredivisie. Disse hold spiller overgangskampe med vinderne i den nedre division for retten til at forblive i eliten. De, der spiller i play-offs, inkluderer Excelsior (16.) og De Graafschap (17.).

Mesterskabs mest målscorer

To spillere på én gang formåede at score 28 mål i kampene i det hollandske mesterskab 2018-2019. Ikke overraskende er målscorerne repræsentanter for Ajax og Eindhoven. Snigskytterløbet blev vundet af Dusan Tadic (Ajax) og Luc de Jong (PSV Eindhoven). De tre bedste blev lukket af Heracles-spilleren Adrian Dahlmau med 19 scorede mål.

Populær af emne.