Hvad Er Bjerg- Og Kystklynger

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Bjerg- Og Kystklynger
Hvad Er Bjerg- Og Kystklynger

Video: Hvad Er Bjerg- Og Kystklynger

Video: SANG PÅ 30 MIN?! CHALLENGE* 2022, December
Anonim

Kyst- og bjergklyngerne er grupper af sportsfaciliteter til vinter-OL 2014 i Sochi, der ligger ved Sortehavskysten og i det bjergrige område nær Krasnaya Polyana. Afstanden mellem klyngerne er 48 km.

Hvad er bjerg- og kystklynger
Hvad er bjerg- og kystklynger

Kystklynge

Kystklyngen dækker Adlers territorium og Imereti Lowland langs Sortehavskysten. Den centrale facilitet i kystklyngen er Olympic Park, der kombinerer alle sportsfaciliteter, infrastrukturfaciliteter og et parkområde.

Alle arenaer vil være placeret tæt på hinanden. Parken vil være i stand til samtidig at rumme op til 70 tusind besøgende. De konstruerede faciliteter inkluderer et stadion, curlingcenter, Adler Arena, Puck arena, Iceberg og Bolshoi vintersportpaladser.

Bjergklynge

Bjergklyngen ligger i nærheden af ​​landsbyen Krasnaya Polyana. Det inkluderer: et kompleks til konkurrencer i skiskydning og skisport, et kompleks til kælkesport, Rosa Khutor-centret, det russiske Gorki-kompleks og en park for ekstremsport. Alle bygninger i den olympiske bjergklynge har samme arkitektoniske udseende, herunder private og boligbygninger. Alt dette blev gjort for at sikre, at Krasnaya Polyana blev præsenteret som et værdig sted for de olympiske og paralympiske lege.

I begge klynger blev hoteller, forskellige hjælpefaciliteter og en ny transportinfrastruktur til Sochi bygget. Regionerne Greater Sochi, kyst- og bjergklynger er også forbundet med hinanden via et nyt jernbanenet af veje. Det tager kun 30 minutter at komme fra bjergstederne til kystnære steder med nye jernbaner.

I hver klynge er en olympisk landsby under opførelse for at rumme atleter, gæster og tilskuere. Vejen til lokalet fra den olympiske landsby tager ikke mere end 5 minutter og ikke mere end 15 minutter i bjergklyngen.

De kommende olympiske og paralympiske lege i Sochi er allerede blevet udnævnt til de mest kompakte i historien, da du kan få fra ethvert objekt på bare et par minutter. De paralympiske lege i Sochi vil blive afholdt på de samme faciliteter som de olympiske, så opførelsen af ​​sportsfaciliteter udføres under hensyntagen til behovene hos atleter med handicap. I øjeblikket anslås tilgængeligheden af ​​alle faciliteter til 96%.

Populær af emne.