Sådan Fjernes Bryster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Bryster
Sådan Fjernes Bryster

Video: Sådan Fjernes Bryster

Video: Gramser på bikinipiger – SELVGLAD (1:10) med Katrine Gisiger 2022, December
Anonim

Brystet har altid været et særligt emne til bekymring og angst for dets ejere. Når alt kommer til alt, vil hver kvinde have, at hendes figur skal være så perfekt som muligt. Og det er næsten umuligt at opnå dette uden et højt bryst med en smuk form. Af hensyn til den imponerende volumen af ​​bysten er mange skønheder klar til ethvert offer, op til kirurgiske operationer og udmattende øvelser. I nogle tilfælde stiller damer dog et helt andet spørgsmål - hvordan man reducerer for store bryster.

Sådan fjernes bryster
Sådan fjernes bryster

Instruktioner

Trin 1

Paradoksalt nok er for store bryster også et alvorligt problem. Ud over æstetiske ulemper kan det forårsage rent fysiske vanskeligheder såsom overdreven brystvægt, øget stress på ryggen og irriterende sved. Derfor er kvinder nødt til at finde forskellige måder at reducere deres bryster på og i nogle tilfælde endda gå med på operation.

Trin 2

Før du går videre til aktive trin for at reducere bysten, er det nødvendigt at finde ud af, hvad der faktisk er forbundet med dens uønskede volumen. Faktum er, at årsagen her kan være både et overskydende fedt forårsaget af overvægt og en overdreven spredning af selve brystets kirtelvæv. I det første tilfælde er det relativt let at fjerne brystet ved hjælp af kost og sport.

Trin 3

Alle ernæringseksperter og fitness-trænere er enige om, at det er umuligt at opnå vægttab udelukkende i brystområdet. Men det er muligt at reducere dets volumen på grund af et generelt fald i kropsvægt og erhvervelsen af ​​en mere tonet figur. Desuden er det vigtigt at huske, at der ikke er muskler i selve brystkirtlen, derfor er der intet at pumpe deroppe. Men det er muligt på grund af musklerne i brystet og skulderbæltet at opnå en smukkere og tonet busteform som helhed. Kombinationen af ​​aerobe øvelser med styrkeøvelser er især effektiv i dette tilfælde. Aerobic fremkalder forbrænding af fedtreserver, og øvelser med håndvægte og vægte styrker også muskelkorsetten i hele kroppen og brystet.

Trin 4

Hvis årsagen til en stor buste er et for stort volumen kirtelvæv i brystkirtlerne, så er alt meget mere kompliceret. I dette tilfælde er den eneste måde at reducere brystet drastisk ved kirurgi. Før du kontakter en plastikkirurg, skal du dog konsultere en endokrinolog og mammolog - det er meget muligt, at hormonel ubalance er årsagen til uønsket brystforstørrelse. Derefter bliver du først nødt til at gennemgå et lægemiddelterapiforløb for at stoppe mælkekirtlenes vækst.

Trin 5

Uanset hvordan brystet reduceres, vil det kræve særlig omhu for at genoprette dets form. Med et naturligt vægttab i kombination med aktiv sport vil toningcremer og aromatiske olier være nok, hvilket med regelmæssig brug hjælper med at styrke hudtonen og reducere strækmærker. Hvis brystet er blevet reduceret ved operation eller som et resultat af drastisk vægttab, skal det have en kosmetisk løft for at genvinde sin smukke form.

Populær af emne.