Hvordan Man Laver En Basketballbøjle

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Basketballbøjle
Hvordan Man Laver En Basketballbøjle
Video: Hvordan Man Laver En Basketballbøjle
Video: How To Perfect the Spin Move: Basketball Moves Mastery 2023, Februar
Anonim

En uundværlig egenskab ved et så populært spil som basketball er en basketballkurv med et net. Du kan nemt bygge denne enhed i din have og lave et skjold og en hjemmelavet ring af tykt tråd fra skrotmaterialer. Men hvis du beslutter at øve dine spillefærdigheder mere professionelt, skal du vide, hvad kravene er til konstruktionen af ​​en basketballbøjle. Overvej disse instruktioner, når du fremstiller sportsudstyr.

Hvordan man laver en basketballbøjle
Hvordan man laver en basketballbøjle

Er det nødvendigt

  • - metalstang med en diameter på 16-20 mm
  • - metal plade
  • - hvid ledning

Instruktioner

Trin 1

Den professionelt fremstillede kurv består af en basketballbøjle og et net. Ringenes design er klart defineret af de relevante spilleregler. Materialet til ringen er slidstærkt stål. Ringens indvendige diameter er 45 cm. Ringen skal have orange farve. Diameteren på stangen, hvorfra du skal fremstille ringen, skal være mindst 16 mm og højst 20 mm.

Trin 2

Den nederste del af basketballbøjlen har armaturer til fastgørelse af nettet. Sådanne enheder skal være designet til at forhindre skader på fingrene.

Trin 3

Basketballnettet er fastgjort til rammen tolv punkter rundt om rammen. Disse punkter skal være lige langt fra hinanden. Netfastgørelsen må ikke have skarpe kanter eller sprækker, hvor spillerens fingre kan blive fanget.

Trin 4

Fastgørelsen af ​​ringen til strukturen, der understøtter kurven, udføres på en sådan måde, at enhver kraft, der påføres ringen, ikke kan overføres direkte til bagpladen. Der bør ikke være nogen direkte kontakt mellem ringen og fastgørelsesanordningen. Samtidig skal afstanden være lille nok til, at spillerens fingre ikke kan komme ind i den.

Trin 5

Den øverste kant af ringen er placeret vandret i en højde på 3,05 m over overfladen af ​​spillebanen. Ringen skal være lige adskilt fra skjoldets lodrette kanter. Det nærmeste punkt på ringens indre overflade ligger 15 cm fra skjoldets forside.

Trin 6

Det er ikke forbudt at bruge en stødabsorberende basketballramme. Den er udstyret med en passende fjedermekanisme, der gør det muligt for ringen at afbøje 30 grader og vende tilbage til sin oprindelige position.

Trin 7

Et par ord om nettet, som du skal lave med basketballbøjlen. Den kan laves af en hvid ledning. Det skal være stort nok til kortvarigt at stoppe en basketball, der passerer gennem kurven ovenfra. Basketballnettets længde er 40-45 cm. Nettet skal have tolv løkker til fastgørelse til bøjlen. De øverste sektioner af nettet er afstivet for at forhindre mulig sammenfiltring eller overlapning af nettet såvel som bolden sidder fast. Nettet må ikke tillade spontan kastning af bolden tilbage fra kurven.

Populær af emne.