Sådan Fjernes Rekyl

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Rekyl
Sådan Fjernes Rekyl

Video: Sådan Fjernes Rekyl

Video: Sådan Fjernes Rekyl
Video: Sådan fjerner du et hvepsebo 2023, Juni
Anonim

For at der ikke skal være nogen rekyl (ski glider tilbage, når du skubber), har du brug for korrekt valgte ski, smøring (til "at holde") og evnen til at bruge dem. Fjernelse af rekyl er kun påkrævet, når man bevæger sig i et klassisk træk.

Sådan fjernes rekyl
Sådan fjernes rekyl

Er det nødvendigt

  • - bord til håndtering af ski
  • - ski salver til at holde
  • - malet salve
  • - metalcyklus
  • - glasfiberskraber
  • - nylonbørste
  • - kork
  • - nylonstof
  • - jern til ski

Instruktioner

Trin 1

Vælg ski for længde og stivhed. Længden skal være lig med din egen højde plus 20 cm, sokken til "klassikeren" er skarp. Sæt dem derefter på en flad, hård overflade, stå på begge ski på samme tid og bed assistenten om at bringe et ark papir under dem. Den afstand, hvor papiret bevæger sig frit, kaldes "blokken". Når du overfører kropsvægt til en ski, skal papiret trykke godt på. Den sidste gennemsnitslængde skal være ca. 50 cm.

Trin 2

Fastgør skien til bordet i en speciel maskine eller pænt i en skruestik. Tag en metalcyklus og fjern (helst i en bevægelse fra skispidsen til hælen) alle uregelmæssighederne på glidefladen. Påfør grundfedt, skrubbe med en korkblok og fjern overskydende med en plastskraber. Rengør med en børste og tæt indpakning af en nylonklud (et stykke fra gamle strømpebukser er godt), en blok kork, poler til en "spejl" -glans.

Trin 3

Sæt en primer under laget med "hold" salve på blokken, så holder den længere. Vælg en rekylsalve i henhold til vejrforholdene. De meteorologiske brugsbetingelser er skrevet på emballagerne. Jo mindre salve temperaturområdet har, desto mere alsidig er det (i forhold til fugtindholdet og strukturen i sneen). Følg den generelle regel: "Jo ældre sneen er, jo varmere skal du vælge salven" inden for rimelige grænser, ellers fryser fedtet simpelthen og ruller i stedet for at fjerne rekylen.

Trin 4

Påfør salven jævnt over hele pudens længde. Varm den påførte salve med et specielt strygejern og glat det. Gnid grundigt med en korkblok, glem ikke styresporet, og poler igen med nylon på kork. For at fjerne rekylen endnu mere pålideligt skal du øge skoens længde fremad (mod skitåen).

Populær af emne.