Sådan Påføres Salve På Ski

Indholdsfortegnelse:

Sådan Påføres Salve På Ski
Sådan Påføres Salve På Ski

Video: Sådan Påføres Salve På Ski

Video: Klargjøre ski for lagring 2022, November
Anonim

Med vinterens begyndelse i det centrale Rusland stiger skiløb årligt til toppen af ​​dets popularitet. For at få mest muligt ud af en hurtig nedstigning fra et bjerg eller kryds i skoven er det vigtigt ikke kun at vælge de rigtige ski, men også at forberede dem ordentligt. Til dette er det almindeligt at bruge specielle smøremidler til skiløb.

Sådan påføres salve på ski
Sådan påføres salve på ski

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal enhver nybegynder være opmærksom på, at skioverfladen er opdelt i to sektioner: klæbrig (tager ca. 40 cm midt på ski) og glat (resten af ​​det). Derfor smøres de på forskellige måder. Paraffiner påføres skiens næse og hæl for god glidning, og det klæbrige område behandles med en holdesalve.

Trin 2

Lad os nu tale om, hvordan du smører dine ski korrekt. For at påføre paraffin har vi brug for et strygejern ved lav temperatur. Vi lægger ski med den glidende overflade op og stryger enden af ​​ski med et strygejern. Nu gnider vi overfladen med paraffin og stryger enden af ​​skien igen med et jern. Ved den korrekte opvarmningstemperatur smelter voksen langsomt og jævnt. Hvis du lugter røg, skal du reducere strygejernets varmeniveau.

Trin 3

Vi udfører en lignende procedure på alle glatte overflader på ski og efterlader dem i cirka en halv time, hvorefter vi fjerner overskydende paraffin med en plastik (ikke metal!) Skraber og polerer overfladen til en glans med en blød klud.

Trin 4

Påføring af salven er en meget mindre besværlig proces. Det er nok bare at gnide det med et lag på den klæbrige del af skien.

Populær af emne.